Umflatura gat
Buna,
M-am trezit in dimineata asta cu o umflatura in partea stanga a gatului, sub ureche, imediat in spatele mandibulei. Umflatura este de marimea unei boabe de fasole, aproximativ, si doare putin la atingere. Oare ce medic ar trebui sa vad pentru asta? Si eventual ce as putea face pana ajung la medic?
M-am trezit in dimineata asta cu o umflatura in partea stanga a gatului, sub ureche, imediat in spatele mandibulei. Umflatura este de marimea unei boabe de fasole, aproximativ, si doare putin la atingere. Oare ce medic ar trebui sa vad pentru asta? Si eventual ce as putea face pana ajung la medic?
3 comentarii
initial un medic stomatolog
apoi la ORL
apoi la ORL
Buna ziua,
In urma cu 4 zile am fost diagnosticata cu nevralgie trigeminala, pt care mi s a prescris un neuroleptic (gabagamma) in fiecare seara(3nopti). Nevralgia mi a trecut de alaltaieri, dar am ramas cu o durere f mare la nivelul ganglionilor submandibulari, abia daca sunt atinsi si ei ma dor. Am fost la stomatolog (ieri), mi a facut o radiografie si a spus ca nu am nimic la dinti, dar mi a prescris augmentin+metronidazol+ketonal comprimate.
Ce am ? Unde sa ma mai duc ? Durerea tot nu mi trece, se face o saptamana de cand stau numai intr o durere, abia mananc/dorm..
In urma cu 4 zile am fost diagnosticata cu nevralgie trigeminala, pt care mi s a prescris un neuroleptic (gabagamma) in fiecare seara(3nopti). Nevralgia mi a trecut de alaltaieri, dar am ramas cu o durere f mare la nivelul ganglionilor submandibulari, abia daca sunt atinsi si ei ma dor. Am fost la stomatolog (ieri), mi a facut o radiografie si a spus ca nu am nimic la dinti, dar mi a prescris augmentin+metronidazol+ketonal comprimate.
Ce am ? Unde sa ma mai duc ? Durerea tot nu mi trece, se face o saptamana de cand stau numai intr o durere, abia mananc/dorm..
un medic ORL.. trebuie sa vada gatul
sau amigdalele fac probleme
sau de la medicamente ai provocat un reflux gastro-esofagian care intretine infalmatia din faringe
sau amigdalele fac probleme
sau de la medicamente ai provocat un reflux gastro-esofagian care intretine infalmatia din faringe
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Umflatura + presiune anormala in regiunea gatului
- 4Sensibilitate a gatului
- 3Varicela sau nu!?
- 20ganglion limfatic suspect?
- 21arsuri pe gat
- 7gat, flegma vascoasa si tiroida
- 108Senzatie ciudata in gat
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 193puroi in gat
- 22probleme cu gitul. E ceva grav?
- 9Rana in gat
- 5Cand inghit parca se freaca ceva in gat, cum ar fi 2 cartilaje sau 2 oase
- 5Sputa galbena! Infectie sau ingrijorare mare?
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 1umflatura mica la baza gatului chiar in mijloc
- 1Umflatura partea stanga a gatului
- 7am ceva în gat
- 1Gat rosu
- 1infectie nas-ureche
Mai multe informații despre: umflarea gatului gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: