Umflatura gat
Buna,
M-am trezit in dimineata asta cu o umflatura in partea stanga a gatului, sub ureche, imediat in spatele mandibulei. Umflatura este de marimea unei boabe de fasole, aproximativ, si doare putin la atingere. Oare ce medic ar trebui sa vad pentru asta? Si eventual ce as putea face pana ajung la medic?
M-am trezit in dimineata asta cu o umflatura in partea stanga a gatului, sub ureche, imediat in spatele mandibulei. Umflatura este de marimea unei boabe de fasole, aproximativ, si doare putin la atingere. Oare ce medic ar trebui sa vad pentru asta? Si eventual ce as putea face pana ajung la medic?
3 comentarii
initial un medic stomatolog
apoi la ORL
apoi la ORL
Buna ziua,
In urma cu 4 zile am fost diagnosticata cu nevralgie trigeminala, pt care mi s a prescris un neuroleptic (gabagamma) in fiecare seara(3nopti). Nevralgia mi a trecut de alaltaieri, dar am ramas cu o durere f mare la nivelul ganglionilor submandibulari, abia daca sunt atinsi si ei ma dor. Am fost la stomatolog (ieri), mi a facut o radiografie si a spus ca nu am nimic la dinti, dar mi a prescris augmentin+metronidazol+ketonal comprimate.
Ce am ? Unde sa ma mai duc ? Durerea tot nu mi trece, se face o saptamana de cand stau numai intr o durere, abia mananc/dorm..
In urma cu 4 zile am fost diagnosticata cu nevralgie trigeminala, pt care mi s a prescris un neuroleptic (gabagamma) in fiecare seara(3nopti). Nevralgia mi a trecut de alaltaieri, dar am ramas cu o durere f mare la nivelul ganglionilor submandibulari, abia daca sunt atinsi si ei ma dor. Am fost la stomatolog (ieri), mi a facut o radiografie si a spus ca nu am nimic la dinti, dar mi a prescris augmentin+metronidazol+ketonal comprimate.
Ce am ? Unde sa ma mai duc ? Durerea tot nu mi trece, se face o saptamana de cand stau numai intr o durere, abia mananc/dorm..
un medic ORL.. trebuie sa vada gatul
sau amigdalele fac probleme
sau de la medicamente ai provocat un reflux gastro-esofagian care intretine infalmatia din faringe
sau amigdalele fac probleme
sau de la medicamente ai provocat un reflux gastro-esofagian care intretine infalmatia din faringe
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 64probleme cu gatul, va rog lamuriti-ma!
- 4durere in git si torace
- 10am o problema cu gatul de ani de zile
- 4Probleme cu gatul.. Nodul vocal
- 79deviatie de sept
- 10iritatie in gat
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 6Metoclopramid - Efect advers: gat stramb (torticol gat)
- 3junghi in gat
- 7Amigdalita in urma cu 2 ani, de atunci numai probleme cu gatul
- 6Am probleme cu gatul, adica am usturimi frecvente, de aproximativ 2 ani
- 10ganglioni cervicali durerosi, usturime in gat prelungite
- 4caut un raspuns va rog
- 6de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
- 46Nu scap de o flegma! Ce pot face?
- 9Problema cu gatul - va rog ajutati-ma
- 3de 7 luni am o flegma in gat de care nu mai scap si am luat de toate
- 0numai imi simt gatul
- 2Durere gat (astept urgent macar un rapsuns, multumesc).
- 3gat iritat noaptea
Mai multe informații despre: umflarea gatului gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: