durere sub forma de caldura usturatoare in zona baza gatului
Am de ceva vreme o durere sub forma unei calduri usturatoare ce simt ca imi amorteste baza gatului si nu imi dau seama care e problema.Eu sunt in USA, am avut acum o sapt un accident minor, am fost lovit in timp ce conduceam masina de o masina din spate, poate sa fie aceasta cauza?
Eu nu am luat niciun tratament, am practicat sportul intre timp si atunci cand faceam cate-o pauza simteam acea durere careia nu ii stiu remediul, va rog mult sa ma ajutati.
cu respect, lucas
Eu nu am luat niciun tratament, am practicat sportul intre timp si atunci cand faceam cate-o pauza simteam acea durere careia nu ii stiu remediul, va rog mult sa ma ajutati.
cu respect, lucas
3 comentarii
dar te-ai lovit in la nivelul gatului?
daca nu te-ai lovit la nivelul gatului nu se pune problema ca din cauza accidentului
daca nu te-ai lovit la nivelul gatului nu se pune problema ca din cauza accidentului
multumesc mult pentru raspuns tigeratlantic, eu nu am fost accidentat la nivelul gatului, m-am speriat pentru ca masina mea a fost lovita din spate si am citit undeva pe net ca s-ar putea ca aceasta sa fie cauza durerii la gat, datorita impactului.
multumesc mult
multumesc mult
nu e din cauza accidentului
probabil e o infectie la nivelul faringelui, laringelui etc
eu fiind medic ORL ti-as putea da cateva medicamente dar mai bn consulta tu acolo un medic ORL si vedem care e cauza!!! si apoi ne spui !
o zi buna!
probabil e o infectie la nivelul faringelui, laringelui etc
eu fiind medic ORL ti-as putea da cateva medicamente dar mai bn consulta tu acolo un medic ORL si vedem care e cauza!!! si apoi ne spui !
o zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17nu pot inghiti
- 2probleme cu gatul
- 8tuse si secretii
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 3Durere in gat, gat uscat si umflat + durere la inghitire
- 22probleme cu gitul. E ceva grav?
- 5mi-a scos si amigdalitele dar tot simt ceva in gat ca un nod este posibil sa recidiveze?
- 3durere de gat
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 3Ma doare gatul, simt ceva in gat si ma ustura.
- 16Probleme cu gatul
- 6de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
- 4Probleme in git
- 2Jena in gat
- 5Problema grava cu gatul
- 12muschii gatului umflati la exterior
- 1Umflatura partea stanga a gatului
- 2Durere si senzaţie de corp străin in gat
- 1Durere de gât
- 3Durere de gat si ureche ce persista de mai bine de 1 luna..
Mai multe informații despre: Durere de gat gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: