deranj-gat...
Dupa o tusa-(raceala)dupa tretament am ramas cu o suparare -deranj in gat parca mi-a ramas ceva in gat ma obliga sa tusesc ca sa eliminconcluzie e enervant... as vrea o explicatie -un tratament...?! Acum beau ceai de podbal sper sa fie bine. Multumesc.
2 comentarii
Buna seara. De aproape10 zile am o senzatie de 'nod in gat'. Am avut o raceala destul de puternica. Am fost la dr, am urmat tratamentul si fipa am inceput sa am aceasta senzatie. Cel mai ciudat e faptul ca daca nu ma gandesc sau sunt preocupata cu ceva, aceasta dispare si apare foar daca imi aduc aminte si incep sa ma gandesc la ea. Sa fie oare pe fond nervos, trebuie sa adaug si faptul ca de 3 luni nu am servici si dituatia ma streseaza f tare.
Daca este vreun cadru medical disponibil, va rog sa imi spuneti o parere. Ce sa fac? Simt ca inebunesc din cauza stresului. Va multumesc anticiipat.
Daca este vreun cadru medical disponibil, va rog sa imi spuneti o parere. Ce sa fac? Simt ca inebunesc din cauza stresului. Va multumesc anticiipat.
Am dedus singura-intuitie ca dupa raceala, ca am ramas cu acest nod an gat, deranj ca e stresant defapt nu mi-a trecut de tot-era anca expectoratie ramasa care trebuia eliminata, defapt organismul lucreaza. Am luat si recomand ceai de podbal infuzie doua cani pe si si dupa vreo 20 de zile mi-a trecut.atata tot, Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45simt ceva in gat
- 4Ma doare NUMAI in partea dreapta a gatului cand inghit
- 72secretii ale gatului
- 2probleme cu gatul
- 5nod aer in gat si aproape ca nu pot respira
- 108mancarime in gat si urechi
- 4secretii si leocuplazii in gat.. de 8 luni
- 6Metoclopramid - Efect advers: gat stramb (torticol gat)
- 10Ma deranjeaza gatul
- 18durere sub maxilar in git
- 7inflamare gat-intrebare
- 1Senzatie de curatire a gatului
- 9Problema cu gatul - va rog ajutati-ma
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 4puroi in gat
- 6disconfort in gat, sinuzita cronica
- 1Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
- 2In fiecare dimineata ma doare in gat, nu conteaza ca e vara sau iarna
- 1Dureri la baza gatului partea laterala dreapta asociate cu senzatie de sufocare
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: