senzatii -interesante- la gat

10-09-2008
mihaela-laura
Nu este medic/terapeut
mihaela-laura
Buna ziua,

De cateva saptamani am niste senzatii"ciudate in zona gatului dar, doar la partea din fata... parca tot timpul as avea o bluza pe gat (si eu nu suport bluzele pe gat)...am fost la medicul de familie dar nu stie sa-mi spuna ce este in functie de ceea ce descriu eu...atat o senzatie ca am ceva pe gat...nu stiu daca are mare importanta faptul ca bunicul meu a murit de cancer la gat...(ma gandesc la fel si fel de chestii can imi aduc aminte de asta)...sper sa nu fie ceva grav.daca ma poate ajuta cineva mii de multumiri...
11 comentarii
0
10-09-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Buna ziua!
In partea din fata a gatului se afla Tiroida.. este posibil sa fie putin marita in volum si sa iti dea acea senzatie.. este necesara o investigatie la Endocrinologie.
Exista si posibilitate... ca aceste simptome saa fie legate de sistemul nervos.. si de stare a subiectiva carte se datoreaza gandurilor tale.. referitor la boala bunicului.. aici este mai greu.. fiindca tine de subconstient.. si nu toti pot elimina gandurile negre... desinestatator.
Incearca sa elimini gandul ca ai si tu ceva.. poti sa incerci Tinct. de VALERIANA cate 30 pic la 8 ore in putin ceai.
0
11-09-2008, ora 00:00
mihaela-laura
Nu este medic/terapeut
mihaela-laura
D-le doctor...multumesc frumos pt sfaturi, cred ca puteti fi si un bun psiholog deoarece aveti dreptate...cred ca e pe baza de stres mai degraba pt ca sunt o fire mai pesimista (nu e de laudat dar...) si cand a inceput sa simt ce simt am inceput sa ma gandesc la fel si fel...ca bunicul meu a murit de cancer la gat...
Am fost ieri la orl si doctorita mi-a zis acelasi lucru...sa merg la endocrinolog sa vedem cum sta tiroida (cu toate ca zice ea nu se vede marita) dar aceeasi parere a avut si ea...ca e mai mult pe baza de stres...se vede "de la o posta" ca sunt "tulburata", stresata...:((
Am sa merg azi la endocrinolog sa fac un eco la tiroida si sa vedem...am sa incerc sa nu ma mai stresez din orice prostie dar sper sa si reusesc
O sa-mi cumpar azi valeriana.
Multumesc inca o data.
0
12-09-2008, ora 00:00
mihaela-laura
Nu este medic/terapeut
mihaela-laura
Am fost ieri la endocrinolog...am facut eco la tiroida si tiroida mea se pare ca e sanatoasa tun...Mi-a dar doctorul sa fac FSH si TSH...am fost la recoltat azi dimineata...la ora 4 am rezultatele...
0
07-10-2009, ora 15:23
Ionutz94
Nu este medic/terapeut
Ionutz94
D-le doctor am si eu o senzatie in zona gatului.. simt zona unde se afla amigdalitele umflata... am luat tratament dar nimic.. intr-o perioada aveam dureri de urechi...plus ca simt ceva in gat si imi e frica de ce e mai grav adica cancer. :| va rog sa-mi dati o parere
0
07-10-2009, ora 15:26
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
nu pot sa.ti dau o parere concreta pana nu vad despre ce este vorba.
Cu siguranbta.. posibilitatea sa fie un cancer este de 1 la 1000000.
este o inflamatie.. care nu a cedat la tratament.
trebue sa mergi la ORL.. sa vada despre ce este vorba. imi zici rezultatul si mai vorbim
0
07-10-2009, ora 15:53
Ionutz94
Nu este medic/terapeut
Ionutz94
am uitat sa spun k fumez...de 6 luni...credeti ca la un exudat faringian se poate vedea daca este sau nu cancer ?
0
08-10-2009, ora 09:54
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
nu
la exudat faringian.. se vede microflora patogena din gat.
celule canceroase nu se depisteaza decat prin biopsie!
0
13-10-2009, ora 20:51
bolomobila
Nu este medic/terapeut
bolomobila
Buna ziua, dle dr, la fel ca si ionutz de cateva zile am si eu o senzatie "de greu" in gat. partea stanga. Uneori daca intorc capul ma doare, mai nou parca am senzatia ca ma inadus, iar daca apas in zona care ma doare, am senzatia ca este umflat si pocneste ceva acolo. imi cer scuze ca nu stiu sa descriu mai bine. Ce poate fi?
Va multumesc anticipat pentru raspuns...
0
13-10-2009, ora 20:53
bolomobila
Nu este medic/terapeut
bolomobila
Am uitat sa spun ca senzatia e in partea stanga mai la mijlocul gatului si ca sunt operata de amigdalite de la 7 ani. Acum am 30. Multumesc
0
13-10-2009, ora 20:56
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
bolomobila.
numai dupa ce o sa se uite un medic ORL..in gat. o sa.ti poata da o recomandare concreta.
0
31-01-2022, ora 09:57
Octavian Marius
Nu este medic/terapeut
Octavian Marius
Bună ziua.am fost la un medic orl și a zis că am RinoFaringită Acută.În primă fază mi-a dat un tratament cu Rinonef T, Imunorezistan, Decasept, Inhalant, Soluție Mandl pentru badijonare și ceaiuri pentru gargară în care să bag și o linguriță de bicarbonat de sodiu alimentar.În afară de disconfortul acela de a nu suporta o bluză pe gat(simt ca și cum mă strange sau simt iritație), mucusul care nu iese pe nas ci merge pe gât în jos(este de culoare galbenă) și nas înfundat mereu dar nu ambele nări odată, durerea la înghițituri și sub bărbie au trecut.
Ce credeți ca mai poate fi?mulțumesc frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.