Umflatura dupa ureche
Buna ziua! Am mai scris pe forum acum ceva vreme, dar nu am primit nici un raspuns. De ceva vreme imi tot apar ceva umflaturi (ca niste noduli) dupa urechea dreapta care dispar cam in doua saptamani. Nu sunt durerosi si nu ma deranjeaza, doar ca imi apar des. Ar trebui sa merg la medic? Va multumesc!
5 comentarii
un consult la stomatolog, unul la dermatologie si unul la ORL..sunt obligatorii pentru a afla cauza problemelor.
Buna ziua, sper sa postez unde trebuie. Acum cateva zile mi-a aparut o umflatura imediat dupa urechea dreapta ( chiar pe os - maxilar ) precizez ca nu are nimic in particular, nu arata ca o intepatura, nu este ca o basicuta, nimic, este solida, cand o ating simt doar osul, parca mai in relief. Astazi insa mi-a mai aparut una in zona occipitala -dreapta, tot asa pe os. Ma doare daca ating zona si cand misc capul spre dreapta am un disconfort ( ca atunci cand ti se inflameaza zona si nu-ti mai poti misca in voie capul ). Mentionez ca este pentru prima oara cand mi se intampla asta.
Va multumesc anticipat !
Va multumesc anticipat !
pot fi ganglioni limfatici..si ca origine poate fi de la un cos sau o alta problema la pielea capului
in acest caz trebui sa va vada la Dermatologie
daca nu e nimic legat de pielea capului.. mergeti la ORL pentru a cauta un focar de infectie.. nas, gat
si poate e cazul si de un stomatolog !
in acest caz trebui sa va vada la Dermatologie
daca nu e nimic legat de pielea capului.. mergeti la ORL pentru a cauta un focar de infectie.. nas, gat
si poate e cazul si de un stomatolog !
Va multumesc foarte mult pentru raspuns. O sa iau in considerare problema dermatologica, intrucat destul de des am probleme cu pielea capului. D.p.d.v. stomatologic nu am avut niciodata probleme si sper sa ramana asa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Umflatura la urechea stanga
- 4Umflatura dupa urechea dreapta
- 10Umflaturi in spatele urechii
- 4ptr dl.dr.flueraru
- 5umflatura la ureche, cred ca este vorba despre un ganglion limfatic posterior auricular umflat
- 7curgeri urechi, umflate, infundate
- 1Umflături Ureche
- 10Umflatura sub urechea stanga
- 0Umflatura ureche
- 4Ganglioni langa urechea dreapta
- 1umflatura dupa ureche
- 3Umflatura dupa ureche
- 2umflatura urechea dreapta
- 2umflatura osului din spatele urechii
- 1Umflatura rosiatica deasupra urechii
- 11Umflatura tare dureroasa dupa ureche
- 2Umflatura dupa ureche.