Nodul in lobul urechii
Buna ziua,
De ceva timp fiul meu, in varsta de 13 ani, are un nodul dureros la atingere, in interiorul lobului urechii...Sunt ingrijorata deoarece acum cateva luni si-a marit dimensiunea si, la cea mai mica atingere, copilul tipa de durere.
Va rog sa-mi spuneti la ce medic sa merg pt consultatie si daca stiti despre ce ar putea fi vorba.
Multumesc mult
De ceva timp fiul meu, in varsta de 13 ani, are un nodul dureros la atingere, in interiorul lobului urechii...Sunt ingrijorata deoarece acum cateva luni si-a marit dimensiunea si, la cea mai mica atingere, copilul tipa de durere.
Va rog sa-mi spuneti la ce medic sa merg pt consultatie si daca stiti despre ce ar putea fi vorba.
Multumesc mult
5 comentarii
Mentinonez ca se simte ca un ganglion, poate fi deplasat cu mana, nu este fixat.
mergeti la un medic ORL
Buna ziua ! Am si eu o problema la urechea dreapta... mai demult acuma ceva ani mi se infundase am fost la doctor orl mia facut spalaturi sau nu stiu cum se numesc si tot infundata era dupa un timp sa disfundat acuma de ceva zile iar e infundata si nu prea vrea sa se mai desfunde am fost la farmacie si mia dat apa oxigenata am pus am stat cu ea dar vad ca nu are efect... ce as putea face? sau care ar fi cauza? multumesc
numia un medic ORL.. care o sa se uite in ureche.. o sa.ti spuna daca este dop.. sau urechea este infundata din cauza nasului infundat
Pai am observat ca si cu o nara respir mai greu e infundata cam 60% este neaparat sa merg la un doctor orl sau este vre-un remediu pt ureche si nas? multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Galma langa ureche
- 4os crescut in spatele urechii
- 4Umflatura in spatele urchii drepte
- 4umflatura dupa ureche
- 4o mamica disperata
- 4am descoperit ca sub osul urechii stangi ceva tare de forma bombata
- 5de cam 3 ani am un ganglion inflamat in spatele urechii drepte
- 1Umflături Ureche
- 4Ganglioni langa urechea dreapta
- 2am descoperit ca am o umflatura ca o biluta dupa ureche
- 3Umflatura dupa ureche