o problema la ureche: un ganglion de marimea unui bob de orez

22-06-2009
bebetzica
Nu este medic/terapeut
bebetzica
Buna seara,
Am si eu o problema. De cateva luni imi apare in spatele urechii drept ca un fel de ganglion mic, , mic cat un bob de orez poate..si tare..si ma doare ft tare, de fapt cred ca este ca un cos sub piele. Este posibil sa apara dupa ureche?daca nu-l ating si-l dau de doua ori pe zi cu fucicort in doua trei saptamani se retrage si dupa o luna doua apare din nou. Am fost la doctorul ORL-ist si mi-a zis ca nu e cazul sa-mi fac probleme..numai ca ma ingrijoreaza ca apare asa.Ce credesti ca e?am nevoie de parerea unui alt medic de specialitate. va multumesc mult!
5 comentarii
0
23-06-2009, ora 20:27
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
posibil sa fie un Chist sebaceu.
trebuesa.l badijonezi cu alcool Iodat. zilnic 10 zile.. o sa se retraga !. nu trebue sa.l masezi si sa.l atingi!
daca o sa se mai mareasca.. o sa fii nevoita sa mergi sa.l incizezi!
0
24-06-2009, ora 12:05
bebetzica
Nu este medic/terapeut
bebetzica
multumesc mult nu avea alcool iodat am luat tinctura de iod acum sper sa mi treaca si alta intrebare daca din intamplare se rupe o alunita mica ce e de facut
0
24-06-2009, ora 22:25
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
nu trebue sa se rupa. dac sa rupt... trebue dezinfectat cu alcool iodat.. si ata. daca nu este o formatiune maligna.. nu mai creste in volum. daca creste.. repede in volum.. tre de mers de urgenta la dermatologie
0
08-11-2009, ora 14:07
bebetzica
Nu este medic/terapeut
bebetzica
buna ziua..am vrut sa iau niste propolis cu miere de albina si din greseala am confundat sticluta de propolis cu cea de tinctura de iod si am luat cam vreo 10 picaturi cu miere de albine. apoi mi-am dat seama ca e iod si am vomitat o imediat ca stiu ca e toxica.ce as putea sa fac?pot sa patesc ceva?
0
08-11-2009, ora 17:52
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
trebue sa mai consumi vreo 4 litri dde lichi si sa mai vomiti odata..
in rest nici un risc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: