Ganglioni langa urechea dreapta
Buna ziua!Ma numesc Alex, am 23 de ani si acum 2 zile am observat prezenta unui ganglion langa urechea dreapta iar ieri am observat ca am alti trei ganglioni mai pronuntati pe gat, inca doi la nivelul craniului si unul subrat.Ma dor, dar nu foarte tare.Tin sa precizez ca aseara mi-a amortit o parte a gatului timp de cateva secunde, apoi mi-am revenit.Tototdata, simt ca ma jeneaza ceva atunci cand inghit.Am rugamintea daca m-ati putea ajuta cu o informatie, despre ce ar putea fi vorba sau daca este ceva grav.Va multumesc anticipat!
4 comentarii
Buna, ai fost la un medic?? de obicei acesti ganglioni arata infectii sau boli mai grave. Nu e bine sa ii ignori. Ai si alte simptome in afara acestor ganglioni? febra, dureri, etc...
Buna!Da, am fost la medic si am facut analize si au iesit bune, printre care si toxoplasma.Mi-au facut si raza la plamani pentru a vedea daca am tuberculoza, iar maine s-ar putea sa imi dea sa fac analize pentru a vedea daca am mononucleoza.Febra nu am, iar dureri doar cand ating acei noduli, insa nu este o durere insuportabila.
da...s-ar putea sa iti gaseasca oricum anticorpi Anti Epsteinbarr deci oricum nu iti garanteaza sigur ca ar fi monunucleoza daca nu ai si alte simptome...dar probabil o sa isi spuna parerea medicul. Mononucleoza, oricum am inteles ca trece de la sine in cateva sapt...sanatate multa!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 140tiuit in urechi-cap?
- 133Hipoacuzie neurosenzoriala severa
- 11pocnituri in ureche
- 8Otita la copii
- 5Tiuit in urechea dreapta, la audiograma aud maxim ~8000Hz!
- 12acufen!
- 4ORL. ni s-a prescris nizoral dar nu cunosc nici o ameliorare.
- 7ureche infundata
- 3am o galma in fata urechii langa maxilar
- 12senzatie de presiune in urechi
- 1umflatura in spatele urechii.ajutor
- 10TImpan 'afundat' lipit de nicovala
- 1Senzatie de apa in ureche
- 0Porbelema la ureche
- 5acum cateva zile m-a durut foarte tare urechea dreapta..
- 2La înghiţire aud pocnituri în urechea dreaptă
- 4RMN ureche interna
- 3Scurgeri ale urechii abundente in fiecare dimineata
- 2Umflatura dupa ureche.
- 1Tumora Siringochistadenomului papilifer
Mai multe informații despre: Urechea umflatura la ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: