ptr dl.dr.flueraru
de aproximativ 10 zile am inceput sa simt ca incepe sa se umfle dupa ureche, dar de 4 zile ma doare foarte rau si s-a si facut ca un nodul la baza urechii, cel mai probabil un ganglion.am inceput cu trat antiinflamator si antialgic, dar fara efact, de o zi iau si antibiotice recomandate de med de familie
.mi-a spus med ca daca nu cedeaza in citeva zile sa merg sa fac o ecografie.de curind am mai facut analize la singe si toate au fost ok.tin sa precizez ca am stat in curent cu parul chiar ud de transpiratie in ceafa si dupa urechi si simt inflamata si musculatura cefei.asa cum am vazut intr-un rasp de-al dumneavoastra nu e bine sa atingi mereu acea zona, dar eu chiar asta fac!va rog dati-mi un sfat.cu ce as putea sa ma mai tratez si care ar fi conduita de urmat in caz ca nu cedeaza durerea si umflatura.poate fi si otita la 35 ani?va multumesc!
.mi-a spus med ca daca nu cedeaza in citeva zile sa merg sa fac o ecografie.de curind am mai facut analize la singe si toate au fost ok.tin sa precizez ca am stat in curent cu parul chiar ud de transpiratie in ceafa si dupa urechi si simt inflamata si musculatura cefei.asa cum am vazut intr-un rasp de-al dumneavoastra nu e bine sa atingi mereu acea zona, dar eu chiar asta fac!va rog dati-mi un sfat.cu ce as putea sa ma mai tratez si care ar fi conduita de urmat in caz ca nu cedeaza durerea si umflatura.poate fi si otita la 35 ani?va multumesc!
4 comentarii
va rog mult daca e cineva care poate sa imi dea un sfat, il astept cu nerabdare...va multumesc!
nu cred ca este otita
mei degraba un ganglion limfatic sau un chist sebaceu
daca nu se vindeca prin medicamente..se rezolva chirurgical
mergi la ORL
mei degraba un ganglion limfatic sau un chist sebaceu
daca nu se vindeca prin medicamente..se rezolva chirurgical
mergi la ORL
va multumesc mult ptr raspuns.dumneavoastra ce imi recomandati?sa fac mai intii ecografia sau sa merg la un consult de specialitate?ar putea fi ceva grav avind in vedere ca hemoleucograma cu formula leucocitara a fost ok?va rog mult de tot, un ultim sfat!
Am citit postarile tale. Acum inteleg ce te supara.Sa stii ca poti sa ai o boala de ganglioni si analizele de sange sa fie in limite normale. Sfatul meu e sa consulti un hematolog, chiar daca ganglionii s-au mai redus in urma tratamentului cu antiinflamatoare. Sanatate multa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Galma langa ureche
- 5Problema la ureche, va rog nu evitati, sunt ingrijorat.
- 4os crescut in spatele urechii
- 4Umflatura in spatele urchii drepte
- 6Ganglion dupa ureche-ce sa fac?
- 1ureche umflata, amigdalite diagnostic, angina
- 4o mamica disperata
- 5urechi inflamate, imediat la intrarea in canal, mai mare ca si cum ar fi un lichid acolo
- 6Umflatura urmata de durere in spatele urechii drepte
- 1Umflături Ureche
- 10ganglion dupa ureche la fetita de 2 ani si 7 luni
- 4Umflatura pe osul din spatele urechii (cat un bob de mazare)
- 8falci umflate si ganglion umflat sub urechea stanga
- 1umflatura dupa ureche
- 2umflatura urechea dreapta
- 1Umflatura rosiatica deasupra urechii
- 11Umflatura tare dureroasa dupa ureche
- 1Ureche - biluta mica sub piele
- 1HELP!! Este urgent, doresc o parere
Mai multe informații despre: umflatura la ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: