ulcer bulbar
am facut endoscopie digestiva si am fost diagnosticata cu ulcer bulbar cicatriceal S1.
stiti va rog, amanunte. Am fost sedata inaintea endoscopiei si dupa n-am mai pus intrebari. Eram dusa.
Mai scrie la bulb-pe fata anterioara cicatrice lineara de 3-4 mm cu eritem perilezional stomac- mucoasa edematiata erietmatoasa. Nu stiu multe din ce scrie.
Multumesc celor care siu si vor sa-mi dea explicatii
stiti va rog, amanunte. Am fost sedata inaintea endoscopiei si dupa n-am mai pus intrebari. Eram dusa.
Mai scrie la bulb-pe fata anterioara cicatrice lineara de 3-4 mm cu eritem perilezional stomac- mucoasa edematiata erietmatoasa. Nu stiu multe din ce scrie.
Multumesc celor care siu si vor sa-mi dea explicatii
4 comentarii
Inseamna ca, cindva, ati facut un ulcer duodenal care s-a vindecat cu cicatrice si acum, de ceva timp, s-a redeschis inflamatia din jurul cicatricei.Banuiesc ca vi s-a recomandat tratament! Tineti regim mincind puti si des, evitind condimentele si fierbinteala(totul la temperatura mica).Multa sanatate!
as vrea sa stiu si ce este acela bulb.Am mai cautat dar n-am gasit nimic. Vreau sa inteleg mai multe despre boala asta si depre ce-mi scrie in diagnostic. Multumesc celor care vor sa-si rupa ceva timp.
Sper ca ati facut anatomie la liceu!Bulbul duodenal este portiunea care face legatura intre portiunea orizontala a stomacului si ptimul segment al intestinului subtire, respectiv duoden.
Cand s-a nascut Dr Carol Davila? Sper ca a-ti facut asta la scoala? Medicina va invata sa-i ironizati pe pacienti?
Eu am uitat(dupa cativa zeci de ani) cum e cu bulbul, altii insa au uitat multe.
Eu am uitat(dupa cativa zeci de ani) cum e cu bulbul, altii insa au uitat multe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37Rezultat endoscopie
- 4Repetare endoscopie
- 4Endoscopia sinusala exploratorie
- 1endoscopie cu anestezie (propofol)
- 3diagnosticare boala celiaca
- 0Ecografia gastrica sau RMN?
- 3Dupa endoscopie.
- 0Endoscopie digestiva superioara
- 0Endoscopie digestiva superioara
- 2Interpretare Rezultat Endoscopie Digestiva Superioara
- 1Pungulite de sange in gat