Tusea umeda
Buna ziua!Am o intrebare referitor la tusea bebelusului meu de 9luni, el tuseste cam de 3saptamani, am fost la pediatru si mi-a zis ca Nu e nimic grav, dar totusi Eu sunt ingrijorata pentru ca Nu-i mai trece!Ce i-as putea da pentru a Nu mai avea aceasta tuse, in plus are un somn agitat iar in doua luni Nu a luat decat 300g in greutate!Va multumesc
4 comentarii
Buna seara.
As avea nevoie de cateva precizari: tusea este uscata sau umeda, productiva? are wheezing (respiratie suieratoare? nasul este infundat sau prezinta rinoree (secretii)?sugarul este febril? cum este apetitul? dar tranzitul intestinal? care este greutatea actuala? are eruptie dentara? ce tratament s-a administrat pentru tuse? Multumesc.
As avea nevoie de cateva precizari: tusea este uscata sau umeda, productiva? are wheezing (respiratie suieratoare? nasul este infundat sau prezinta rinoree (secretii)?sugarul este febril? cum este apetitul? dar tranzitul intestinal? care este greutatea actuala? are eruptie dentara? ce tratament s-a administrat pentru tuse? Multumesc.
Buna ziua!Are o tuse umeda productiva cu respiraţie suieratoare si secreţii nazale, nu a facut febra si nu prea are pofta de mancare!Cantareste8300g Am fost cu el la pediatru, iar pentru tuse nu mi-a dat nimic zicându-mi ca nu are nimic grav si ca e prea mic pentru a-i administra medicamente totuşi eu sunt îngrijorată pentru ca are aceasta tuse de ceva timp!Multumesc
Buna seara. Recomand un nou consult de pediatrie in vederea reevaluarii si instituirii terapiei. Multa sanatate!
Multumesc pentru raspunsuri, va doresc o zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tusa latratoare si secrectie multipla
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 5de un an caut cauza pentru care tusesc
- 8tuse si secretii
- 95 ani - IgE de 3 ori mai mare
- 33tuse productiva copii
- 6antibioticele si ficatul
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 6am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana nu mai am aer
- 3tuse uscata
- 1tusesc cand inghit
- 8Este posibil sa aiba o tusa de 3-4 luni de la acest stafilococ?
- 2tuse incarcata la copil si amigdalita pultacee?
- 1Masea putrezita
- 2Tuse, intepaturi usoare in zona pieptului
- 1Tuse si nas infundat
- 1tuse foarte multa dupa infectie plamani si tratament cefort
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: