rosu in gat cu tuse foarte puternica- zinnat+ oxacilina
fetitamea de 2 ani si sapte luni este racita si tuseste foarte zgomotos. doctorul a spus ca este rosu in gat fara nimic altceva la plamani, mi-a dat lekoklar sirop pe care i l-am dat decat o singura zi pt ca mi-a schimbat apoi tratamentul deoarece a facut febra. Acum ii dau zinnat si oxacilina capsule acestea la 8 ore., darfetita mea acuza dureri de burtica si doctorul a spus ca tot din cauza gatului. nu este tare tratamentul acesta cu antibiotice? Am facut rau daca dupa o zi i-am dat zinnatul la 12 ore si oxacilina la 8 ore ?
2 comentarii
A putut fetita dumneavoastra sa inghita capsulele? Daca ati dat capsulele desfacute.nu au avut nici efect si probabil au provocat o reactie gastrica. Un copil poate avea febra pana la 3 zile si pe fond de antibiotic in cazul cand inflamatia este virala si antibioticul se indica numai pentru a preveni o complicatie.
Mie m-i se pare exagerat tratment cu zinat si oxacilina pentru rosu in gat.Asa cum spunea si fvaleriu febra poate persista 2-3 zile si se combate cu antitermice.Nu inteleg de ce a schimbat tratamentul dupa o zi?Pentru ca avea febra?trebuia continuat impreuna cu un antitermic cel putin 3 zile dupa care se evalua sitatia si se lua o hotarire.Fara a fi rautacioasa cred ca ar trebui sa schimbati d-voastra doctorul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 7gat, flegma vascoasa si tiroida
- 5rezultat exudat faringian, va rog o parere!
- 4tuse si expectoratii de 3 luni
- 1tuse si probleme de respiratie
- 5tuse de cateva luni, in special noaptea
- 6inceput de rosu in gat
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 4alergie sau astm?
- 0Faringita cronica, fetita 2 ani
- 4tuse, aparent fara motiv
- 8As dori un sfat cine ma poate ajuta
- 1tuse cind depun efort
- 1Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
- 1Problema tuse
- 1Rosu in gat (cred)
- 4Tusea umeda
- 1Tuse ca simptom in cazul astmului bronsic
- 0Tuse urâtă până vomit
Mai multe informații despre: Tusea rosu in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: