rosu in gat cu tuse foarte puternica- zinnat+ oxacilina

fetitamea de 2 ani si sapte luni este racita si tuseste foarte zgomotos. doctorul a spus ca este rosu in gat fara nimic altceva la plamani, mi-a dat lekoklar sirop pe care i l-am dat decat o singura zi pt ca mi-a schimbat apoi tratamentul deoarece a facut febra. Acum ii dau zinnat si oxacilina capsule acestea la 8 ore., darfetita mea acuza dureri de burtica si doctorul a spus ca tot din cauza gatului. nu este tare tratamentul acesta cu antibiotice? Am facut rau daca dupa o zi i-am dat zinnatul la 12 ore si oxacilina la 8 ore ?
2 comentarii

A putut fetita dumneavoastra sa inghita capsulele? Daca ati dat capsulele desfacute.nu au avut nici efect si probabil au provocat o reactie gastrica. Un copil poate avea febra pana la 3 zile si pe fond de antibiotic in cazul cand inflamatia este virala si antibioticul se indica numai pentru a preveni o complicatie.

Mie m-i se pare exagerat tratment cu zinat si oxacilina pentru rosu in gat.Asa cum spunea si fvaleriu febra poate persista 2-3 zile si se combate cu antitermice.Nu inteleg de ce a schimbat tratamentul dupa o zi?Pentru ca avea febra?trebuia continuat impreuna cu un antitermic cel putin 3 zile dupa care se evalua sitatia si se lua o hotarire.Fara a fi rautacioasa cred ca ar trebui sa schimbati d-voastra doctorul

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7rinoadenoidita si disfunctie ototubara - otita medie
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 1tuse la respiratie adinca
- 4alergie sau astm?
- 2Tuse putin suparatoare:D
- 1Tuse grave
- 3sunt disperata... am rosu in gat si ma ustura, am luat ospen si azitromicina
- 5Momente de sufocare
- 0Bronsita asmatiforma nu se mai opreste din tuse
- 8Durere os stern la miscare + tuse
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 1tuse si nas infundat
- 1Tuse de aproape un an care nu se trece
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 4Tuse persistenta
- 1Masea putrezita
- 1Pata rosie pe cerul gurii
- 1Tuse de 2 săpt.
Mai multe informații despre: Tusea rosu in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: