Febra 37.2-37.5
Buna ziua,
Am si eu o problema. Acum aproximativ o luna am avut o raceala si medicul a diagnosticat o pneumonie interstitiala, ma durea putin gatul, aveam febra de 37, 4 si se auzea ceva la plamani in stetoscop. Mi-a dat amoxicilina de 2 ori pe zi timp de 7 zile. Dupa ce am terminat tratamentul am continuat sa am febra seara intre 37, 2 si 37, 4.mentionez ca dimineata am febra de 36, 8.
Mi-am facut la inceputul lunii decembrie(inainte de raceala) analizele la sange si au fost in regula (doar CA putin scazut).
Dupa ce am terminat tratamentul cu antibiotice mi-am facut si radiografie la plamani, examen in gat si la urina si toate mi-au iesit in regula.
Nu stiu ce sa fac.sa refac analizele la sange?...s-ar putea sa am vreo boala la vreun organ si de aceea sa am starea asta de febra?
Am si eu o problema. Acum aproximativ o luna am avut o raceala si medicul a diagnosticat o pneumonie interstitiala, ma durea putin gatul, aveam febra de 37, 4 si se auzea ceva la plamani in stetoscop. Mi-a dat amoxicilina de 2 ori pe zi timp de 7 zile. Dupa ce am terminat tratamentul am continuat sa am febra seara intre 37, 2 si 37, 4.mentionez ca dimineata am febra de 36, 8.
Mi-am facut la inceputul lunii decembrie(inainte de raceala) analizele la sange si au fost in regula (doar CA putin scazut).
Dupa ce am terminat tratamentul cu antibiotice mi-am facut si radiografie la plamani, examen in gat si la urina si toate mi-au iesit in regula.
Nu stiu ce sa fac.sa refac analizele la sange?...s-ar putea sa am vreo boala la vreun organ si de aceea sa am starea asta de febra?
3 comentarii
Buna Seara! Si eu ma confrunt cu aceasta problema si nu stiu ce sa fac... dimineata am 36.6-36-7 iar pe seara creste pana la 37.1-37.2, dinni ma poti ajuta cu un sfat sau cu ce ai urmat tu? sau alte persoane daca se pricep sa ma ajute cu un sfat !!!
Buna ziua. Temperatura dvs. este subfebrilitate (nu este in domeniul de febra, peste 38). Daca este dupa o infectie respiratorie, putem considera ca este un simptom rezidual, care o sa cedeze in timp. Sau s-ar putea ca infectia sa fie cu un microb "atipic", care ar putea fi sensibil la Claritromicina. Daca febra sau subfebrilitarea dureaza mai mult de 2 saptamani, se incadreaza in "febra de origine necunoscuta" si trebuie continuat cu investigatiile (VSH, hemoleucograma, VSH, test de tuberculoza, examen coproparazitologic, analize de ficat, evaluare de ginecologie etc. - in functie de ce se gaseste se indica si alte analize). Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51Tratament pt pneumonie de cateva zile, starea nu i s-a imbunatatit
- 3febra foarte mare la copil
- 4Simptome premenopauza. Febra!
- 4poti sa ai infectie in gat, fara sa faci febra?
- 12Ortoped sau reumatolog??Rog indrumare...
- 6Febra mare fara alt simptom
- 3raguseala, durere in gat, febra
- 1febra interioara?
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 0febra in sarcina
- 1temperatura inainte de menstuatie
- 1Gat - urechi
- 1Frisoane si febra in timpul noptii
- 1copilul meu a fost diagnosticat cu pneumonie
- 18Dupa operatie de colecist - febra
- 5febra dupa tratament cu antibiotic
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 0Febra dupa amoxicilin 7 zile
- 6Febra 38 - 38'5 după operație fractura tibie
- 1Febra, frisoane, somnolenta, durere gat
Mai multe informații despre: Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: