tuse chinuitoare
Buna ziua,
De cateva nopti nu mai reusesc sa dorm din cauza tusei. Simt o presiune in piept...am nasul infundat, ma doare si capul...nu ma simt deloc bine. Singura parte buna e ca am observat ca febra totusi nu am...deci nu ar fi o infectie (sau cel putin asa cred).
Pana reusesc sa ajung la medic (am programare abia saptamana viitoare, ca nu avea liber mai devreme ïŒ ), ce ma sfatuiti sa fac? Stiti vreun tratament / medicament care sa trateze aceste simptome, fara a fi prea agresiv cu organismul?
De cateva nopti nu mai reusesc sa dorm din cauza tusei. Simt o presiune in piept...am nasul infundat, ma doare si capul...nu ma simt deloc bine. Singura parte buna e ca am observat ca febra totusi nu am...deci nu ar fi o infectie (sau cel putin asa cred).
Pana reusesc sa ajung la medic (am programare abia saptamana viitoare, ca nu avea liber mai devreme ïŒ ), ce ma sfatuiti sa fac? Stiti vreun tratament / medicament care sa trateze aceste simptome, fara a fi prea agresiv cu organismul?
3 comentarii
Pai se spune din batrani ca ceaiul din coji de nuca si foi de ceapa este foarte bun, indulcit cu putina miere!
Multumesc mult pentru sfat!
Am fost pana la urma ieri la doctor si mi-a recomandat cateva ceaiuri de plante si infuzii. Iar pentru tuse mi-a zis sa iau Fluimucil 600 - e o pastila efervescenta care se dilueaza in putina apa si se bea dupa aceea. Pana acum am luat deja de 2 ori (se ia o data pe zi), am baut si ceaiurile recomandate...si pot zice ca e mult mai bine.
Sanatate multa si voua si...Sarbatori fericite!
Am fost pana la urma ieri la doctor si mi-a recomandat cateva ceaiuri de plante si infuzii. Iar pentru tuse mi-a zis sa iau Fluimucil 600 - e o pastila efervescenta care se dilueaza in putina apa si se bea dupa aceea. Pana acum am luat deja de 2 ori (se ia o data pe zi), am baut si ceaiurile recomandate...si pot zice ca e mult mai bine.
Sanatate multa si voua si...Sarbatori fericite!
Buna seara.va rog frumos poate puteti sa ma ajutati si pe mine.de vreo 3 zile am ceva in gat, parca e lipit acolo si noaptea nu pot nici sa respir.simt cum imi vine pana in gat dar nu pot sa-l dau afara.din cauza asta imi vine si sa tusesc.cand inghit mi se duce in jos iar in cateva secunde revine inapoi si cand ma culc la fel patesc si simt ca si cum s-ar umfla si nu mai am aer apoi.va rog frumos ajutati-ma
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tuse alergica
- 7raceala cu tuse, raguseala la copil de 4 ani
- 4tuse si expectoratii de 3 luni
- 1tuse si probleme de respiratie
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 5raguseala, tuse, flegme...etc
- 3Ma gadila in gat si tusesc
- 1tuse veche si suparatoare
- 0apa dupa siropul de tuse?
- 1Tuse de aproape un an care nu se trece
- 7revine tusea?