Tuse seaca si flegma in cantitati uriase
Buna Ziua !
Pana in iunie2009 (28ani) nu am fost fumator dar am fost expus frecvent la fumul de tigara (acasa se fuma, in camera de camin se fuma). Nu m-a deranjat niciodata si nu am avut probleme de sanatate.
De cand m-am apucat de fumat (iunie2009) tusesc continu (sec si zgomotos) si scuip continu (flegma in cantitati uriase, mai ales cand beau acidulat sau mananc condimentat/acru/iute).
Am observat ca am redus din tuse cand am fumat tigari mai slabe 7/6/7 (momentan fumez tigari foarte tari, concetratie 11/9/11).
Flegma s-a redus pe timp de zi de cand am renuntat la bauturi accidulate dar apare in cantitati reduse seara (dupa terminarea serviciului).
De ceva timp cand tusesc am o durere (destul de mare) in piept, mai precis deasupra primului rand al burtii.
De asemenea simpt un corp strain in gat (parca s-a format un nod permamnent si de cand in cand se formeaza o creasta/un cerc de solzi). Cand fumez mai mult (2 pac pe zi) simpt o creasta pe interiorul gatului.
Multumesc
O zi buna !
Pana in iunie2009 (28ani) nu am fost fumator dar am fost expus frecvent la fumul de tigara (acasa se fuma, in camera de camin se fuma). Nu m-a deranjat niciodata si nu am avut probleme de sanatate.
De cand m-am apucat de fumat (iunie2009) tusesc continu (sec si zgomotos) si scuip continu (flegma in cantitati uriase, mai ales cand beau acidulat sau mananc condimentat/acru/iute).
Am observat ca am redus din tuse cand am fumat tigari mai slabe 7/6/7 (momentan fumez tigari foarte tari, concetratie 11/9/11).
Flegma s-a redus pe timp de zi de cand am renuntat la bauturi accidulate dar apare in cantitati reduse seara (dupa terminarea serviciului).
De ceva timp cand tusesc am o durere (destul de mare) in piept, mai precis deasupra primului rand al burtii.
De asemenea simpt un corp strain in gat (parca s-a format un nod permamnent si de cand in cand se formeaza o creasta/un cerc de solzi). Cand fumez mai mult (2 pac pe zi) simpt o creasta pe interiorul gatului.
Multumesc
O zi buna !
2 comentarii
mai bine te duci la medic sa iti dea pastile... k s-ar putea sa ai infectie in gat... si nu mai fuma, nu mai bea acidulat si nu mai manca acru...
k sa elimini tot din gat iti trebuie antibiotice asa k nu mai sta si dute la medic ;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Tuse seaca
- 7tuse seaca iritativa
- 46tuse seaca iritativa provocata de o gadilatura in gat
- 1Tuse seaca veche de 8 luni
- 1tusa seaca si nas infundat
- 2Tuse seaca. Pentru Dl. Dr. Flueraru Valeriu
- 2TUSE SEACA
- 1am o tuse seaca
- 1Pt.dl dr Fluerariu - tuse seaca noaptea copil 3 ani
- 1tuse seaca, respiratie grea, balonare
- 1tuse seaca si geva in gat
- 3Stafilococ + Tuse seaca.
- 1Tuse
- 4Tuse seaca de 2 luni provocata de mancarime.
- 9Proces inlocuitor plamani
- 4Tuse seaca fetiță de 4 ani
- 5Tuse seacă de 3 săptămâni doar dimineața și seara
- 12Tuse seacă - am senzația ca am ceva în gat tot timpul și care im da sensatia ca trebuie sa tușesc
- 0Senzație apa in nas și arsuri de la stomac
Mai multe informații despre: Fumul de tigara tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: