Tuse seaca doar cand stau la birou
Am observat de ceva zile ca atunci cand stau la birou pe scaun ma gadila pe gat si am tuse seaca si daca ma abtin sa nu tusesc simt asa ca ma innec..dar numai cand stau la birou. Care e cauza?
Mentionez ca am prbl cu coloana cervicala (cioc+pozitia coloanei dreapta) si am si reflux. Poate sa aiba legatura cu coloana si pozitia la birou?
Primele simptome le -am observat cand eram la munca la birou si nu le-am luat in seama..
Mentionez ca am prbl cu coloana cervicala (cioc+pozitia coloanei dreapta) si am si reflux. Poate sa aiba legatura cu coloana si pozitia la birou?
Primele simptome le -am observat cand eram la munca la birou si nu le-am luat in seama..
1 comentarii
Buna seara.
Poate fi o noxa de mediu, un alergen la care sunteti sensibilizat si survine tusea. Sau un factor iritant de mediu (fum de tigara, etc.) care sa declanseze tusea. Refluxul gastro-esofagian poate fi implicat, de asemenea. Recomand consult la medicul de familie.
Poate fi o noxa de mediu, un alergen la care sunteti sensibilizat si survine tusea. Sau un factor iritant de mediu (fum de tigara, etc.) care sa declanseze tusea. Refluxul gastro-esofagian poate fi implicat, de asemenea. Recomand consult la medicul de familie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Pareza de coarda vocala
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 4La 2 ani tuseste de o luna, fara febra
- 4Tuse seaca
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 0Tuse seaca care persista
- 1tuse seaca toata iarna de 4 ani
- 8Nu mai stiu ce sa fac! tuse si altele
- 1tusa seaca si nas infundat
- 5Iritatie in gat, tuse seaca iritativa
- 3tuse seaca de doua luni