tuse seaca rara si diconfort in piept
Buna ziua, de ceva vreme...aprox o saptamana jumate ma confeunt cu o tuse seaca care este si rara adica nu este foarte sacaietoare si o stare de disconfort in piept.Asta se intampla dupa ce-am venot de la mare.Tin sa precizez ca sunt solist vocal si pafrva jena in piept se aprofunfeaza atunci cand, cant.Am avut un pneumotorax spontan in ianuarie, totul a decurs normal, pot sa zic ca sunt in curs de vindecare.Sper sa nu am ceva la plamani pt ca de radiografii si radioscopii sunt satul am 7 radiografii si o radioscopie(de care mi-a zis ca e mai pitin radianta dar se pare ca e invers)pulmonare.Ultima a fost radioscopia care am facut-o in urma cu vreo 3 luni aprox.Am prins si frica asta de nu a avea cancer, etc.Indifeeent de pozitia in care stau...am aceasi jena.Jena mai diapare din cand in cand..apre dupa ce cant.Daca are cineva vre-o sugestie ce as mai putea face unde sa ma duc sa ma controlez ca de radiat...stiu unde.Va multumesc mult si astept raspunsurile dvs.
1 comentarii
Buna ziua,
efectuati o spirometrie pentru a vedea functia respiratorie. Multa sanatate!
efectuati o spirometrie pentru a vedea functia respiratorie. Multa sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in urma unei viroze am ramas cu tuse seaca
- 3tuse seaca care persista de 15 ani
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 4Tuse seaca de trei saptamani
- 46tuse seaca iritativa provocata de o gadilatura in gat
- 6tuse seaca insotita de dureri de torace si arsura in gat
- 1tusa seaca si nas infundat
- 22tuse seaca de 2 luni
- 2Tuse seaca persistenta
- 1tuse seaca, nod in gat, ragaiala
- 6probleme orl: racesc des (de 3, 4 ori) + tuse seaca
- 1tuse seaca si geva in gat
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 1Astm sau alergie?
- 2Tuse si senzatie gadilat in gat
- 1Tuse seacă, iritativă recurentă
- 0Ar putea să fie alergie sau nu?
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: