Tuse seaca pe perioada rece
Buna ziua
Sunt in uk de peste 8 ani si dupa vreo 3 ani am realizat ca iarna pe perioada timpului rece am o mâncărime in gat asociata cu tuse seaca necontrolata...
Am fost la dr.de familie, mi a dat o gramada de paracetamol ibuprofen si f multe feluri de siropuri, toate fara rezultate.Ce medicamente credeţi ca ar trebui sa încerc?
Precizez ca nu fumez.
Mulţumesc anticipat
Sunt in uk de peste 8 ani si dupa vreo 3 ani am realizat ca iarna pe perioada timpului rece am o mâncărime in gat asociata cu tuse seaca necontrolata...
Am fost la dr.de familie, mi a dat o gramada de paracetamol ibuprofen si f multe feluri de siropuri, toate fara rezultate.Ce medicamente credeţi ca ar trebui sa încerc?
Precizez ca nu fumez.
Mulţumesc anticipat
4 comentarii
1 Medicamentele NU se incearca.. e o prostie..
2 numai persoanele cu probleme gastro-intestinale si regim alimentar incorect au o mucoasa faringiana atrofica, subtire, sensibila la frig
3 ii spui medicului de familie sa.nu trateze doar problema locala ci sa. ti faca investigatiila nivelul tractului digestiv acolo e cauza
4 gasesti pe forum multe sfaturi despre regim si tratamnente locale in acest caz
2 numai persoanele cu probleme gastro-intestinale si regim alimentar incorect au o mucoasa faringiana atrofica, subtire, sensibila la frig
3 ii spui medicului de familie sa.nu trateze doar problema locala ci sa. ti faca investigatiila nivelul tractului digestiv acolo e cauza
4 gasesti pe forum multe sfaturi despre regim si tratamnente locale in acest caz
Bună ziua din nou
Chestia este ca dupa ce afara se încălzeşte peste 15 grade in maxim trei zile mancarimea dispare si odata cu ea si tusea. Aici e un pic ciudat...
Mulţumesc
Chestia este ca dupa ce afara se încălzeşte peste 15 grade in maxim trei zile mancarimea dispare si odata cu ea si tusea. Aici e un pic ciudat...
Mulţumesc
pentru Irisdeliada
Buna ziua, si va urez multa sanatate, multa fericire, numai bucurii si La Multi Ani in noul an 2017.
Am si eu simptome asemanatoare cu ale lui Beatrice, adica simt o jena in jurul marului lui Adam, probabil senzatia de nod in gat, si simt ca uneori ma sufoc si incep sa tusesc, cred ca este o tuse seaca. Am aceste simptome cred ca de vreo luna sau o luna si jumatate, si nu stiu ce sa crd, adica ce ar putea sa fie.
Beatrice, spune-mite rog, tu ai reusit sa scapi de acest diagnostic ? Spune-mi te rog tu simti un nod in gat si ca iti vine ceva pe gat ?
Acum cum te simti ?
Buna ziua, si va urez multa sanatate, multa fericire, numai bucurii si La Multi Ani in noul an 2017.
Am si eu simptome asemanatoare cu ale lui Beatrice, adica simt o jena in jurul marului lui Adam, probabil senzatia de nod in gat, si simt ca uneori ma sufoc si incep sa tusesc, cred ca este o tuse seaca. Am aceste simptome cred ca de vreo luna sau o luna si jumatate, si nu stiu ce sa crd, adica ce ar putea sa fie.
Beatrice, spune-mite rog, tu ai reusit sa scapi de acest diagnostic ? Spune-mi te rog tu simti un nod in gat si ca iti vine ceva pe gat ?
Acum cum te simti ?
pentru Domnul Doctor Flueraru Valeriu
Buna ziua Domnu Doctor, va rog sa-mi spuneti, ce ar trebui sa fac in aceasta situatie ? Eu am simptome aproape asemanatoare cu cele descrise de Irisdeliada.
va multumesc frumos. cu consideratie marian stoica
Buna ziua Domnu Doctor, va rog sa-mi spuneti, ce ar trebui sa fac in aceasta situatie ? Eu am simptome aproape asemanatoare cu cele descrise de Irisdeliada.
va multumesc frumos. cu consideratie marian stoica
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8haraiala pe piept pe care o aud cand stau instinsa
- 10Tuse seaca, senzatie de nod in gat si secretii nazale
- 0mancarimi in gat, dureri usoare ale limbii
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 2Tuse seaca
- 4Alergie cronica frig in urma administrarii de Amoxiclav 1000 mg
- 1Tusa Seaca cand respir
- 5Tuse continua
- 2Tuse seaca de 2 sapt la copil de 2 ani
- 1Mancarime ureche, nas, ochi
- 1Tuse seaca si "gadilici" in gat
- 23Mucus, nod, mancarime in gat, tuse seaca - simptome LPR (silent reflux)
- 1Problema sanatate: mâncărime pe gât nu este foarte mare, și este urmată de tuse
- 0Tuse seaca care durează de 3 luni
- 0Senzație apa in nas și arsuri de la stomac
- 0Mâncărime in gat
- 0Raguseala si tuse seaca
- 1Ochi alb tulbure
- 2O tuse seaca cu gadilat in gat
Mai multe informații despre: Alergia la frig tusea seaca mancarime in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: