tuse productiva la copil
In urma cu 10 zile copilul meu a racit usor, nas infundat, tuse usoara. I-am facut tratament cu aerosoli ( cu dexametazona si ACC) in urma caruia nasul s-a desfundat si nu-i mai curge.
Ceea ce ma ingrijoreaza este ca tusea nu-i mai trece ba chiar pare ca se agraveaza.
El a fost operat de polipi si amigdale anul trecut. Copilul nu are febra sau alte dureri.
E posibil sa nu ii faca bine tratamentul aplicat si gatului? (Alte medicamente nu a mai luat de cateva luni )
Mutlumesc celor care mi-ar putea da un sfat.
Ceea ce ma ingrijoreaza este ca tusea nu-i mai trece ba chiar pare ca se agraveaza.
El a fost operat de polipi si amigdale anul trecut. Copilul nu are febra sau alte dureri.
E posibil sa nu ii faca bine tratamentul aplicat si gatului? (Alte medicamente nu a mai luat de cateva luni )
Mutlumesc celor care mi-ar putea da un sfat.
2 comentarii
Va recomand siropul Plantusin Forte, cate o lingurita de 3-4 ori pe zi, 7-10 zile si ceai Hapciu, 2-3 cani pe zi. Siropul se poate administra in ceai cald. Ar fi bine sa evitati alimentele care produc mucus (factate, dilciuri cu zahar si faina alba) pana se opreste tusea.
Multa sanatate
Multa sanatate
Buna ziua,
tratamentul cu aerosoli a fost ok, nu avea ce rau sa ii faca, din contra ar fi trebuit sa ii scoata secretiile din nas si gat.
Faceti-i un exudat nazal si faringian sa nu fie vreo infectie, iar daca tusea continua mergeti la un alergolog sa faca o spirometrie, pt a vedea daca nu cumva este o inflamatie bronsica, ramasa dupa raceala.
Toate cele bune!
tratamentul cu aerosoli a fost ok, nu avea ce rau sa ii faca, din contra ar fi trebuit sa ii scoata secretiile din nas si gat.
Faceti-i un exudat nazal si faringian sa nu fie vreo infectie, iar daca tusea continua mergeti la un alergolog sa faca o spirometrie, pt a vedea daca nu cumva este o inflamatie bronsica, ramasa dupa raceala.
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse iritativa sau nu?
- 4fumez de mai bine de un an.. e posibil sa am cancer?
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 4tuse si expectoratii de 3 luni
- 1tuse si probleme de respiratie
- 13Am nevoie de un sfat urgent: tuse fff persistenta care apare in anotimpul rece in general seara
- 4interpretare analize
- 3tuse uscata
- 2tuse de care nu mai scap!
- 0febra, dureri de burtica si tuse
- 1Tuse de aproape un an care nu se trece
- 5tuse frecventa dupa tratament antibiotic pentru infectie pulmonara
- 0tusa persistenta de 4 luni!
- 0Nu pot manca si tusesc
- 1dureri la ceafa cand tusesc
- 1Tuse violenta fara expectoratie, adanca, mancarimi in laringe
- 0Wheezing și tuse
- 1tuse foarte multa dupa infectie plamani si tratament cefort