tuse veche
Acum vreo 4 ani am facut o raceala datorita expunerii la frig, mi-am revenit, dar am ramas cu o tuse seaca, ce apare si se agraveaza doar la frig;apare in general toamna-iarna, cind aerul e rece.Vara sau cind e cald nu am probleme, insa cind e frig sau cind stau in fum de tigara apare aceasta tuse seaca iritativa, insotita de o senzatie ca ceva ma irita sau "tine" in git si imi ingreuneaza respiratia.Acum 3 ani am facut niste analize si o radiografie ca sa vad daca nu am TBC si au iesit negative.Mi s-a prescris un fel de tratament pentru alergie dar nu a dat rezultate.Am dat o gramada de bani pe acele analize si am fost la 2 medici dar nu au reusit sa-mi puna un diagnostic si sa-mi dea un tratament care sa dea rezultate.Nu am mai fost la doctor pentru ca nu e o problema permanenta, apare doar in sezonul rece(am avut de citeva ori iluzia ca mi-a trecut).Ce pot sa am?Va rog sa ma ajutati!
2 comentarii
Va recomand un tratament gemoterapic timp de 3 luni dupa care faceti o pauza de 2 luni si il puteti repeta, la nevoie. Acest tratament il puteti face si profilactic, de 2 ori pe an, toamna si primavara.
Extract din muguri de coacaz negru - Ribes Nigrum MG=D1 50 picaturi dimineata intre 8-10
Extract din muguri de carpen -Carpinus Betulus MG =D1 50 picaturi la pranz
Extract din muguri de calin - Viburnum Lantana MG=D1 50 picaturi seara
Va doresc multa sanatate.
Extract din muguri de coacaz negru - Ribes Nigrum MG=D1 50 picaturi dimineata intre 8-10
Extract din muguri de carpen -Carpinus Betulus MG =D1 50 picaturi la pranz
Extract din muguri de calin - Viburnum Lantana MG=D1 50 picaturi seara
Va doresc multa sanatate.
Exact aceeeasi problema cu tusea o am si eu tusesc de 3 ani la frig si la sum tigare si nu stiu ce sa mai ma fac toti doctorii spun ca nu am nimic. Daca ai reusit sa scapi de ea te rog spune mi cum ai facut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 4Tuse cu secretii, copil de 3 ani
- 11probleme tuse
- 6tuse care nu se mai opreste
- 4La 2 ani tuseste de o luna, fara febra
- 3tuse dimineata
- 8reflux esofagian sau ceva la plamani
- 1tusea tabacica
- 1tuse si probleme de respiratie
- 1tuse neproductiva excesiva
- 4Tuse voluntara putin sange in saliva