nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
Am o problema care persista de cav timp: in fiecare dimineata ma trezesc cu nasul infundat, stranut de minim 5 ori una dupa alta, apoi stau cu servetelul pana mi se golesec narile. Uneori secretia aceasta are si o culoare galbuie. Mentionez ca am avut si o candidoza bucala, care acum se pare ca ar fi tratata, la laborator a iesit negativ testul. Uneori noaptea mai si tusesc si am senzatia ca ma inec. Ce poate fi si cum poate fi tratat?
4 comentarii
Buna ziua!
Tusea de noapte..poatre fi din cauza secretiilor nazale care dreneaza spre faringe.
ITi recomand sa faci O radiografie SAF si sa mergi la ORL.
Poate fi o sinuzita!
Tusea de noapte..poatre fi din cauza secretiilor nazale care dreneaza spre faringe.
ITi recomand sa faci O radiografie SAF si sa mergi la ORL.
Poate fi o sinuzita!
Am facut o radiografie SAF, rezultatul este SAF normal pneumatizate. Este sinuzita sau nu?
NU. nu este sinuzita!
este o rinita cronica.
Faci in fiecare seara inhalatii cu ceai de musetel in care adaugi 4-5 pic de INHALANT.
dupa 15 min de inhalatii se mai raceste ceaiul si faci spalaturi nazale cu el.
De la o farmacie cu laborator unde prepara medicatie. gasesti COLARGOL de 1% SI PUI IN POZITIE CULCAT CATE 3-4 PIC LA 8 ORE 10 ZILE
este o rinita cronica.
Faci in fiecare seara inhalatii cu ceai de musetel in care adaugi 4-5 pic de INHALANT.
dupa 15 min de inhalatii se mai raceste ceaiul si faci spalaturi nazale cu el.
De la o farmacie cu laborator unde prepara medicatie. gasesti COLARGOL de 1% SI PUI IN POZITIE CULCAT CATE 3-4 PIC LA 8 ORE 10 ZILE
Va multumesc frumos domnule doctor. De aproape un an de zile ma chinui cu problema aceasta, sper ca in sfarsit sa am un rezultat! Multumesc din nou!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere puternica in piept cand tusesc
- 12nu scapa de tuse
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 7rinoadenoidita si disfunctie ototubara - otita medie
- 5tuse de cateva luni, in special noaptea
- 6inceput de rosu in gat
- 1nas infundat
- 7Siropul de ridiche neagra?
- 4de cateva zile am o tuse care ma 'omoara'
- 13Nas infundat si tuse
- 1senzatie de nas infunat
- 1mucozitati cu sange
- 5durere in partea stanga
- 6Tuse provocata de candida bucala
- 3tiuit in urechi+ nas infundat
- 5Simt un spasm in piept care ma face sa tusesc
- 1De 3-4 zile am inceput sa tusesc foarte tare, nu ma pot controla
- 1Nas infundat partial in pozitia vertical si aproape total in pozitia orizontala
- 1Nas infundat la copil de 4 ani
- 4Nas infundat la bebe de 6luni jumate
Mai multe informații despre: Tusea nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: