nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
Am o problema care persista de cav timp: in fiecare dimineata ma trezesc cu nasul infundat, stranut de minim 5 ori una dupa alta, apoi stau cu servetelul pana mi se golesec narile. Uneori secretia aceasta are si o culoare galbuie. Mentionez ca am avut si o candidoza bucala, care acum se pare ca ar fi tratata, la laborator a iesit negativ testul. Uneori noaptea mai si tusesc si am senzatia ca ma inec. Ce poate fi si cum poate fi tratat?
4 comentarii
Buna ziua!
Tusea de noapte..poatre fi din cauza secretiilor nazale care dreneaza spre faringe.
ITi recomand sa faci O radiografie SAF si sa mergi la ORL.
Poate fi o sinuzita!
Tusea de noapte..poatre fi din cauza secretiilor nazale care dreneaza spre faringe.
ITi recomand sa faci O radiografie SAF si sa mergi la ORL.
Poate fi o sinuzita!
Am facut o radiografie SAF, rezultatul este SAF normal pneumatizate. Este sinuzita sau nu?
NU. nu este sinuzita!
este o rinita cronica.
Faci in fiecare seara inhalatii cu ceai de musetel in care adaugi 4-5 pic de INHALANT.
dupa 15 min de inhalatii se mai raceste ceaiul si faci spalaturi nazale cu el.
De la o farmacie cu laborator unde prepara medicatie. gasesti COLARGOL de 1% SI PUI IN POZITIE CULCAT CATE 3-4 PIC LA 8 ORE 10 ZILE
este o rinita cronica.
Faci in fiecare seara inhalatii cu ceai de musetel in care adaugi 4-5 pic de INHALANT.
dupa 15 min de inhalatii se mai raceste ceaiul si faci spalaturi nazale cu el.
De la o farmacie cu laborator unde prepara medicatie. gasesti COLARGOL de 1% SI PUI IN POZITIE CULCAT CATE 3-4 PIC LA 8 ORE 10 ZILE
Va multumesc frumos domnule doctor. De aproape un an de zile ma chinui cu problema aceasta, sper ca in sfarsit sa am un rezultat! Multumesc din nou!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 3fetita 5 ani are o tuse iritativa
- 4Diminetile ma trezesc cu ochii umflati iar nasul imi este infundat...
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 24are cornetele marite
- 8nas infundat mereu
- 3nas infundat si ochi umflati
- 3tuse dimineata
- 4Tuse seaca de trei saptamani
- 12Operatie nas - ajutor!
- 1nas infundat si raguseala doar dimineata
- 4Bronsita?
- 5Nas infundat tot timpul
- 3Nas infundat si care curge
- 0nas permanent infundat, raguseala, dureri de cap, sufocare
- 2Nas infundat de 3 saptamani!!!