raceala la bebe
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare pt cine ma poate ajuta.am un bebe de 11 luni, si imi cam raceste tot timpul, pana la varsta de 8 luni nu mi-a racit deloc, apoi cum a a venit iarna, imi tot racea, o data la 2 saptamani, i-am dat si antibiotic, ospamox, trecea apoi dupa 2 saptamani iar, ii dau si o data pe saptamana un tub osccillococinum, si nu mai stiu ce sa mai fac...astept raspunsul dvs.sper ca ma puteti ajuta.va multumesc
As avea si eu o intrebare pt cine ma poate ajuta.am un bebe de 11 luni, si imi cam raceste tot timpul, pana la varsta de 8 luni nu mi-a racit deloc, apoi cum a a venit iarna, imi tot racea, o data la 2 saptamani, i-am dat si antibiotic, ospamox, trecea apoi dupa 2 saptamani iar, ii dau si o data pe saptamana un tub osccillococinum, si nu mai stiu ce sa mai fac...astept raspunsul dvs.sper ca ma puteti ajuta.va multumesc
9 comentarii
Dupa ce va face vaccinarea de la un an fa-i un tratament cu Imunogrip...
Multumesc pt raspunsul dvs d.na doctor.si ce include acel tratament cu imunogrip???? va multumesc
Se face cu un sirop numit Imunogrip junior.Dupa 1 an se administreaza 3ml de doua ori pe zi, 4 zile apoi 4 zile pauza, iar 4 zile tratament apoi 4 pauza si tot asa timp de o luna. In noiembrie repeti cura.vorbeste si cu medicul de familie despre acest sirop...
Multumesc d.na doctor...As mai avea o problema..de azi de dimineata bebelusul meu e cam racit, stranuta tot timpul si ii curg mucisorii, e infundat pe nasuc si nu prea poate sa respire..ceai nu bea deloc.i-am pus ser fiziologic pe nas si vad ca e tot asa nu i se desfunda deloc.nu poate sa manance si nici sa doarma..ce pot sa fac???va rog din suflet sa ma ajutati??//va multumesc
Nu ai pompita de desfundat nasucul ? In afara de ser fiziologic nu ai nimic altceva in casa ?
Am pompita pt desfundat, si o folosesc, si d.na doctor pediatru nu mi-a dat altceva pt despundat nasucul..ceva picaturi, nimic..ii dau bromexin...si aseara nu a putut dormi si nici manca din cauza nasului, ca nu putea respira..de aceea va cer ajutorul, ca nu stiu ce as ii dau pt depundarea nasului.multumesc
Vibrocil picaturi ii poti lua pentru nasuc..dar daca tot este putin racit poate ca ar trebui sa-l vada medicul de familie.
am o fetita de 11 luni jumate care a fost umpic racita. Avea tot timpul nasucul infundat si plin de mucozitati. Rezolvarea a fost in felul urmator. Am cumparat o solutzie salina cu apa de mare care are un pulverizator ca la deodorant si batista bebelusului care se ataseaza la aspirator si a fost minunat. Scoteam tone de mucozitati.
multumesc pentru raspuns.am si eu batista bebelusului de cand s-a nascut o am in casa si o folosesc mereu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fetita de aproape 4 ani care se imbolnaveste mereu
- 4pneumonie copil 9 luni
- 6Baietel de 7 ani receste foarte repede
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 4Tratament cu Singulair
- 0fetita de 8 ani raceste mereu
- 3raceli repetate de cand am inceput gradinita
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 5Părere... baietelul meu raceste des
- 1Pentru baietelul meu de 5 saptamani!
- 6fetita raceste in fiecare luna si cand raceste ii curge tare nasul cu mucus gros
- 1otite repetate copil 4 ani
- 5Viroze la copii
- 2bebe racit
- 2Bebelusa 9 luni
- 1Sfaturi pentru administrare LUIVAC
- 4Nu scapam de raceala: Diagnostic medic ORL
- 3Bebelus bronsita 3
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: