Tuse productiva fara alte simptome

14-01-2019
GuestAna
Nu este medic/terapeut
GuestAna
Buna ziua!

Fetita 3ani si 3 luni tuseste doar la somn(la pranz mai putin, insa noaptea nu doarme mai deloc si tuseste).
Tusea este productiva. A fost racita usor dar nu mai are secretii. Fara febra sau rosu in gat. A luat koflet fara imbunatatiri si aerius.
Are rinita alergica. Poate fi responsabila de aceasta tuse? Rinita o are de mica insa nu am avut probleme. Polipii ii are scosi. Poate fi reflux gastro chiar daca tusea este productiva? Se aude cum "plescaie", isi drege vocea si parca vrea sa inghita ceva din gat.
Polipii ii avem scosi.
2 comentarii
0
10-03-2019, ora 13:45
Rev
Nu este medic/terapeut
Rev
Buna ziua, cum sunteti cu tusea? Intreb, intrucat suntem intr-o situatie aproape identica. Multumesc, sanatate!
0
30-04-2019, ora 01:23
Getata
Nu este medic/terapeut
Getata
Am avut aceeași problema cu fetița mea, am fost la medic si avea mucoasa inflamata..mi-a recomandat sa ii dau sa bea cât mai multa apa si cât mai puțin lapte.Si dacă știe sa șulfe nasul nu o aspirație deoarece ve-ti spori secrețiile nazale ! La noi a trecut pur si simplu in 7 zile fără tratament, locuim in străinătate iar aici medicii dau antibiotic doar dacă apare o infecție...cum nu a fost infecție am așteptat sa treacă de la sine.Sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tusea măgărească la copii - ce este și cum se tratează
  • După o răceală copilul încă tușeste - mai este contagios?
  • Tuse plină (cu expectorații / tuse care „rupe”)
  • Tipuri de tuse pentru care trebuie să te îngrijorezi
  • Cum calmați tusea la copii?
  •