TBC ganglionar se transmite?

buna ziua! am si eu nevoie de un raspuns urgent!
sotul meu a avut la servici o salariata care a fost diagnosticata cu tbc ganglionar! in nenumarate rinduri a avut si contact sexual cu aceasta. intrebarea mea este, avind si un copil de 7 ani, daca aceasta boala ne expune la vreun risc, pe noi, familia, si ce trebuie sa facem!
va multumesc anticipat !
sotul meu a avut la servici o salariata care a fost diagnosticata cu tbc ganglionar! in nenumarate rinduri a avut si contact sexual cu aceasta. intrebarea mea este, avind si un copil de 7 ani, daca aceasta boala ne expune la vreun risc, pe noi, familia, si ce trebuie sa facem!
va multumesc anticipat !
6 comentarii

zici:
"IN NENUMARATE RINDURI A AVUT SI CONTACT SEXUAL CU ACEASTA".adica..sotul TAU!!!!
intrebarea ta:
"CE TREBUIE SA FACEM!"?
propunere DOAR:
- sa-l lasi cu ea, sa-ti vezi de viata alaturi de copil.asta DACA.NU ai glumit?!?
parere:
- uneori ramai "interzis" la cele scrise aici...Doamne fereste!!!
Sa-ti traiasca copilul-sanatos!!
O seara buna!
"IN NENUMARATE RINDURI A AVUT SI CONTACT SEXUAL CU ACEASTA".adica..sotul TAU!!!!
intrebarea ta:
"CE TREBUIE SA FACEM!"?
propunere DOAR:
- sa-l lasi cu ea, sa-ti vezi de viata alaturi de copil.asta DACA.NU ai glumit?!?
parere:
- uneori ramai "interzis" la cele scrise aici...Doamne fereste!!!
Sa-ti traiasca copilul-sanatos!!
O seara buna!

IDEEA NU ERA CUM SA-MI PASTREZ EU FAMILIA.VROIAM DOAR SA STIU DACA, ACEASTA BOALA, DESTUL DE CUMPLITA, ZIC EU, NE POATE AFECTA SANATATEA SI NOUA, FAMILIA.
VREAU SA STIU DACA SE IA DE LA UN PARTENER LA ALTUL.
VREAU UN RASPUNS STRICT MEDICAL, SI CE ANALIZE TREBUIE SA FACEM IN ACEST SENS.
MULTUMESC!
VREAU SA STIU DACA SE IA DE LA UN PARTENER LA ALTUL.
VREAU UN RASPUNS STRICT MEDICAL, SI CE ANALIZE TREBUIE SA FACEM IN ACEST SENS.
MULTUMESC!

zici:
"IN NENUMARATE RINDURI A AVUT SI CONTACT SEXUAL CU ACEASTA"..adica..sotul TAU!!!!cu aia.
si TU
mai intrebi de "familie"...? CARE familie?...cand, sotul tau "va are" pe ambele..
sper sa fie o gluma ceeace ai scris...sper.ca altfel, SINCER imi pare rau te tine.
O seara buna.
"IN NENUMARATE RINDURI A AVUT SI CONTACT SEXUAL CU ACEASTA"..adica..sotul TAU!!!!cu aia.
si TU
mai intrebi de "familie"...? CARE familie?...cand, sotul tau "va are" pe ambele..
sper sa fie o gluma ceeace ai scris...sper.ca altfel, SINCER imi pare rau te tine.
O seara buna.

DRAGA MEA, TANTA, INSIST SA NU MA MAI PROVOCI. TI-ASI RECUNOASTE URA SI SARCASMUL ORIUNDE TE-AI AFLA... DA-TI RASPUNSURI TIE. SI INTREABA-TE OARE CU CE AI GRESIT ? DE PLATESTI CU ACEASTA BOALA CUMPLITA... AI GRIJA DE FAMILIA TA SI DE BOALA DE CARE SUFERI. AI PIERDUT MULT PREA MULTE PE LUMEA ASTA.CA SA-TI PIERZI SI SANATATEA..
NU VROIAM DECIT SA STIU, CUM NE PUTEM APARA EU SI FAMILIA MEA, DE CEEA CE AI TU, DACA CUMVA NE-AI MOLIPSIT SI PE NOI. PASTE FERICIT ! SI INCETEAZA !
NU VROIAM DECIT SA STIU, CUM NE PUTEM APARA EU SI FAMILIA MEA, DE CEEA CE AI TU, DACA CUMVA NE-AI MOLIPSIT SI PE NOI. PASTE FERICIT ! SI INCETEAZA !

in copilarie am invatat CEVA:
"sa NU dai ocazie.sa aiba pereche"
asa ca, iertare de parerile mele.
cele bune,
"sa NU dai ocazie.sa aiba pereche"
asa ca, iertare de parerile mele.
cele bune,

Buna ziua am un frate este diagnosticat cu tbc ganglionar, are 3 operatii la gat, este sub tratament de un an, doctorii nu m vor sa se uite la el l au dat acasa, si infectia inca i acolo..plus alti ganglioni au aparut. Dac m puteti ajuta cu un raspuns, , De ce nu isi face efectul la tratamentul care il ia? ce este d facut? Are doar 22 ani. multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tbc
- 4am fost diagnosticata acum 2 saptamini cu tbc nodulara (nodului limfatic)
- 36Recidiva TBC-va rog din suflet sa-mi raspundeti!!!
- 4tbc vechi de 1 an
- 6tbc, dureri de stomac, problema un gat (galben-verzui), oboseala imediata
- 9otomastoidita stanga ce inseamna?
- 6Intr-o seara am ridicat ceva mai greu la 8-9 kg si am simtit ceva in plamani
- 4Raceala la plamani sau TBC
- 4TBC pulmonar
- 4TBC, hepatita medicamentoasa
- 3colegul de serviciu a fost diagnosticat cu TBC
- 5intrebari despre TBC
- 8TBC, cultura sputa...
- 1fumul de tigare tbc
- 8De 8 luni am probleme cu somnul
- 1Intrerupere 5-6 zile tratament tbc dupa 6 luni. Ce se poate intampla?
- 1E posibil ca la un fost bolnav de tbc ganglionii sa mai fie usor mariti?
- 1Tratament tbc în faza intensiva întrerupt de mai multe ori
- 0Tratament de TBC: e nevoie sa se mai faca CT-uri sau bronhoscopii la 2 luni de tratament?
- 0Analize TBC osos
Mai multe informații despre: Tuberculoza pulmonara TBC
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: