fistule intestinale si cancer de colon
Am 50 de ani si in urma cu un an am fost operata de cancer de cancer de colon si mi s-a aplicat anus contra naturii.La 4 luni de la operatie am fost descoperita cu TBC pulmonar(mai exact dupa terminarea curei de chimioterapie), in urma caruia am slabit foarte mult(20kg) ajungand la 38kg la 1.75m. In urma cu 6 luni mi s-a fisurat intestinul subtire in 2 locuri, tot continutul intesinal(de multe ori si mancare nedigerata) iesind la suprafata. Chirurgul nu ma poate opera fiind prea slaba. Daca stie cineva un tratament sau un medic care trateaza aceasta problema(fisura intestinala), va rog sa ma anuntati.Va multumesc!
5 comentarii
Tumora de colon s-a scos sau s-a facut doar un anus deasupra tumorii?.Acum sunt semne de recidiva a cancerului, sau scaderea in greutate s-a produs doar datorita TBC, si ulterior fistulei?.Daca fistula are debit mare - adica daca iese aproape tot, si mai nimic pe punga de stoma, atunci singura solutie e cea chirurgicala.cu toate riscurile ei.care sunt destul de mari?.apropo...unde a fost prima operatie?
Prima operatie am facut-o la spitalul Pantelimon din Bucuresti. Prima tumora s-a scos, apoi a urmat o recidiva, iar cea de acum nu s-a scos.
Operatia de recidiva am facut-o la spitalul Fundeni. Prin fistula iese aproape tot, aproape deloc in punga de stoma. Daca doriti, va pot trimite biletul de iesire de la Fundeni. Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36cancer colon
- 2Inainte de operatia de cancer de colon
- 3implantul dentar in cazul cancerului de colon
- 4am fost diagnosticata acum 2 saptamini cu tbc nodulara (nodului limfatic)
- 2cancer colon?
- 16ajutati-ma in lupta impotriva cancerului, va rog
- 44Cancer la colon si citostatice
- 10cai de transmitere HIV
- 5fractura pertrohanteriana dupa ce a alunecat si a cazut
- 9Cancer Colon-anemie
- 5intrebari despre TBC
- 0Cancerul de colon
- 4Ameteli de 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 0Ameteli 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 4analize cancer colon... posibilitati, opinii, intrebari si raspunsuri
- 4vreau sa scap de tuberculoza, va rog ajutati-ma!
- 32al doilea cancer de colon
- 1Tuberculoza sau altceva ?
- 6Tbc-ul si complicatiile lui
- 1Tratament tbc în faza intensiva întrerupt de mai multe ori
Mai multe informații despre: Cancerul de colon Anus contra naturii TBC
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: