tbc vechi de 1 an

12-05-2009
slivneanu2001
Nu este medic/terapeut
slivneanu2001
Buna ziua, am si eu o intrebare.A avut cineva tbc cu acele caverne mai vechi de 1 an?Cand s-a depistat era boala instalata mai mult de 1 an?S-a vindecat cineva?
Eu am aceasta boala de 1 an spun medicii.Datorita incompetentei medicilor am ajuns aici.Acum ca am depistat boala mi-e frica ca nu ma fac bine.Iau tratament de 1 luna, inca nu tolerez niste medicamente, am stari adverse si nu stiu daca ma mai fac bine.Va multumesc pentru raspunsuri.Va urez tuturor multa sanatate!
4 comentarii
0
12-05-2009, ora 21:07
anishoara26
Nu este medic/terapeut
anishoara26
Tuberculoza se vindeca din fericire.O sa-ti fie mai greu daca nu tolerezi o parte din medicamente dar ai sa te vindeci nu-ti face griji.Nu stiu daca tb sa fii suparata pe medici depinde de tine cand ti-ai facut un ultim control bine ca ai depistat boala si acum.Tratamentul pentru tbc este lung si gre dar daca ai sa-l urmezi corect o sa fie totul bine.Eu sunt asistenta intro sectie cu tbc.Multa sanatate iti doresc si rabdare
0
12-05-2009, ora 21:55
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
colega mea are dreptate, dar trebuie multa rabdare in primul rand. multa sanatate.
0
19-05-2009, ora 22:30
ionyBWS
Nu este medic/terapeut
ionyBWS
sal...am si eu tbc...si am stat internat in spital 1 luna...am urmat tratamentul...mi-a iesit negativ la analize...si vroiam sa intreb si eu daca mai am voie sa fac sport...adica eu am mai jucat fotbal pe la scoala...si nu stiu daca am facut bine...si plus vreau sa stiu daca pot da BAC-ul la sport.va rog frumos sa-mi raspundeti si mie.multumesc!
0
03-07-2009, ora 18:49
slivneanu2001
Nu este medic/terapeut
slivneanu2001
Draga Anisoara26 si nicolla75 va multumesc pentru raspuns.Acum mi-e foarte frica deoarece nu ma negativez.Mi-a iesit antibiograma si sunt rezistenta la isoniazida si rimfapicina.Nu stiu daca ma mai fac bine.Stau si plang.Voi cunoasteti cazuri de vindecare?Se vindeca chiar daca sunt rezistenta?Va multumesc anticipat pentru raspuns.Cu stima, Adriana
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.