Tuse continua si raguseala
Buna ziua! Sotul meu de anul trecut are o tuse persistenta care se mai opreste cateodata, dar cateodata este foarte puternica. Eu am observat ca mai mult cand este rece afara incepe sa tuseasca, vara a tusit mai rar. El spune ca are si o jena pe gat, dar este si ragusit. Ce poate fi? Cand ai probleme cu glanda tusesti asa sau o alergie, dar alte probleme nu are de sanatate, nici dezechilibre de greutate. Mentionez ca el nu fumeaza, nu bea cafea, dar munceste in fiecare zi in spatiu liber( afara). Va multumesc.
1 comentarii
Bună ziua! O tuse care persistă peste 8 săptămâni este cronică și trebuie investigată. Vă recomand să mergeți la medicul de familie pentru consult și pentru trimitere la pneumologie pentru radiografie toracică, spirometrie și alte explorări necesare. Tusea este seacă sau elimină ceva? Dacă elimină spută vă rog să o descrieți: culoare, consistență, cantitate, miros dacă există. Are și alte simptome (lipsa poftei de mâncare, transpirații, durere toracică sau cu altă localizare)? Aștept răspunsurile dumneavoastră. Sper că v-am fost de folos. O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2viroza pulmonara si probleme cronice
- 9Situatie grava: tuseste tot timpul si cu cateva zile in urma a vomat sange
- 9tuse de 2 luni
- 5Tusesc de 2 luni foate tare !!!!!
- 1Tuse atat productiva cat si seaca, pieptul imi haraie, durere in piept
- 5Tuse continua
- 1Tuse persistentă
- 2Pneumologie
- 0tuse persistenta de 3 luni
- 0Tuse până să vărs
- 3Tuse seaca prelungita
- 1Tuse seaca persistenta
- 2Vă rog frumos, un raspuns! Ajutati-ma! Din septembrie am o tuse seaca
- 5Tuse persistenta
- 1Însărcinată tuse cronica
- 0Tuse cronica copil 5 ani (de 4 luni).
- 0Tuse persistenta, poate fi alergie
Mai multe informații despre: Tusea cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: