Tuse continua si raguseala

07-11-2018
riannarianna
Nu este medic/terapeut
riannarianna
Buna ziua! Sotul meu de anul trecut are o tuse persistenta care se mai opreste cateodata, dar cateodata este foarte puternica. Eu am observat ca mai mult cand este rece afara incepe sa tuseasca, vara a tusit mai rar. El spune ca are si o jena pe gat, dar este si ragusit. Ce poate fi? Cand ai probleme cu glanda tusesti asa sau o alergie, dar alte probleme nu are de sanatate, nici dezechilibre de greutate. Mentionez ca el nu fumeaza, nu bea cafea, dar munceste in fiecare zi in spatiu liber( afara). Va multumesc.
1 comentarii
0
18-12-2018, ora 12:09
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! O tuse care persistă peste 8 săptămâni este cronică și trebuie investigată. Vă recomand să mergeți la medicul de familie pentru consult și pentru trimitere la pneumologie pentru radiografie toracică, spirometrie și alte explorări necesare. Tusea este seacă sau elimină ceva? Dacă elimină spută vă rog să o descrieți: culoare, consistență, cantitate, miros dacă există. Are și alte simptome (lipsa poftei de mâncare, transpirații, durere toracică sau cu altă localizare)? Aștept răspunsurile dumneavoastră. Sper că v-am fost de folos. O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: