nu mai intra in erectie.mi-e si frica sa fac sex.
incep direct. am avut o perioada cand ma masturbam ft des,. dar am stopat prin mai deoarece am observat ca nu mai am erectie deloc. am crezut ca o sa imi revin, dar pauza. imi intra penisul in erectie, dar e ft "slaba", nu pot penetra. problema asta o am din mai. de 2 ori am folosit solutia suifan si a fost cat de cat ok, nu aveam erectie beton, dar aveam cat sa pot sa penetrez, dar cand am facut fara pauza. mentionez ca beau ceaiuri de catina si mai fac si exercitille kegel, dar degeaba.de aproximativ 4 luni nimic, fara masturbari si filme pentru adulti. chiar nu stiu ce sa fac, sunt in impas rau de tot. un sfat e foarte bun
8 comentarii
Incearca sa faci o perioada sport. Poate gasesti pe un prieten care e dispus sa alerge cu tine seara prin parc.
N-am avut prb ta, da stiu ca in perioada in care alergam eram cel mai viril. Poti incerca, mai ales ca este gratis!
Daca dupa 2-3 sapt tot nu ai niciun semn de imbunatatire iti recomand sa consulti un medic.
P.s. f bine ca ai renuntat la masturbare, tine'o tot asa!
N-am avut prb ta, da stiu ca in perioada in care alergam eram cel mai viril. Poti incerca, mai ales ca este gratis!
Daca dupa 2-3 sapt tot nu ai niciun semn de imbunatatire iti recomand sa consulti un medic.
P.s. f bine ca ai renuntat la masturbare, tine'o tot asa!
merg la sala.incerc sa fac si cum ai zis tu. toate cele bune
probabil ca o fii si de la faptul ca am penisul curbat momentan intr-o parte, si ingreuneaza erectia. plus de la faptul ca nu am asa o viata sexuala intensa. simt ca sangele circula cu greutate jos, nu mai e ca inainte. sa merg mai des la sala si apoi o sa iau si niste arginina. mersi de raspuns. toate cele bune.
Sper sa-ti fie de folos sfatul meu, astept un raspuns pozitiv! Este f bine ca faci sala, da ai grija sa nu te supraantrenezi sau sa iei "prostii" care te ajuta sa cresti mai repede, da iti poate afecta "jucaria".
Cat despre faptul ca ai penisul curbat, ma intreb eu asa, oare exista cineva care sa nu-l aiba cat de cat curbat?
Cat despre faptul ca ai penisul curbat, ma intreb eu asa, oare exista cineva care sa nu-l aiba cat de cat curbat?
pai da.mi s-a curbat ca inainte era perfect drept...aia e..apropo cand luam proteine mi se scula instant " jucaria". oricum daca mai ai vreun sfat sunt binevenite. sper sa iti dau vesti bune. numai bine
Incearca intai asa si dupaia ne mai gandim si la alte solutii. Sper ca nu o sa mai fie cazu:D
e ok.am facut ieri si a fost super. mi s-a indreptat organu genital ca am folosit un pro-extender timp de 1 saptamana. in legatura cu ejacularea precoce...primu numar a fost de 10 minute, apoi am continuat aproximativ 1 ora fara sa mai imi dau drumul deloc. e ok si cu erectia, multumita argininei si ceaiurilor de catina. sunt super fericit, cred ca totul era doar in mintea mea. mai vorbim :D
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme de erectie
- 16Moare la intrare:((
- 4Ma ustura capul penisului si cand e in erectie...
- 16caut un psiholog
- 10mentinerea erectiei
- 3Probleme cu erectia
- 4Virgin si erectie slaba
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 4Probleme cu erectia la inceperea actului sexual :(
- 12am erectie slaba.. ce pot face?
- 8erectie si ejaculare
- 5Am probleme de virilitate
- 39Nu mi se mai scoala penisul
- 9probleme cu erectia si mentinerea ei
- 0Problema penis in erectie