lipsa erectiei!!!
buna ziua.am 24 de ani si locuiesc cu o fata de 4 ani dar in ultimul timp am o problema cu erectia nu mai pot sa ajung la un maxim de erectie iar dimineata cand ma trezesc aceasta lipseste total de cam de 2 saptamain.inainte de aceasta problema am observat ca in timpul actului in momentul penetrarii erectia dispare partial si de atunci ma gandesc tot timpul la aceasta problema.se poate din cauza depresiei sa nu mai am erectie dimineata sau acea erectie ar trebui sa fie involuntara nedepinzand de cauzele depresiei, stresului?mentionez ca inainte de problema ma masturbam de 3 ori pe saptamana.iar acum pot sa ajung la o erectie satisfacatoare numai cu ajutorul mainilor.de 3-4 zile a aparut intre scrot si anus mai adanc inauntru un fel de umflatura cat o unghie care ma doare se poate sa afecteze potenta acea umflatura?sau care e cauza aparentei brusca.sa poate sa nu mai am o circulatie buna in penis din cauza masturbarii sa tine de psihic ?va rog ajutati-ma ca disper! multumesc
3 comentarii
In ceea ce priveste erectia eu cred ca tine de psihic sau de obisnuinta cu prietena ta, poate nu te mai atrage destul de mult sau tu esti mult prea ingrijorat cu alte probleme.Despre umflatura nu stiu ce sa zic dar ar fi bine sa consulti un medic urolog pt amandoua probleme
ţine şi de psihic problema cu erecţia, mai ales că dacă ţi se întâmplă o dată începi să ţi faci griji şi nu mai ai erecţie pe fond psihic şi intri într-un cerc vicios. pe de altă parte, dacă lipseşte erecţia dimineaţa, e posibil să fie şi probleme de natură fizică- poate hormonale. du-te la doctor, lasă ruşinea la o parte spune-i tot ce se întâmplă şi vei găsi o rezolvare.
eu nu te sfatuiesc sa folosesti pastile pentru ca problema ta nu e permanenta si se poate rezolva indiferent de natura
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7si eu probleme cu erectia
- 3nu am erectie dimineata
- 0Lipsa totala erectie
- 0Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 3erectie aproape zero
- 3Erectie pierduta
- 2Lipsa erectie - seara
- 3Problema erectie.
- 2Nu se mai scoala, va rog ajutor, sunt in depresie
- 24Probleme cu Penisul
- 8Problema Erectie! Va rog sa imi raspundeti si nu in bataie de joc! Multumesc
- 4Problema erectie...
- 2Ajuta-ma. de 2 saptamani numai am erectie
- 3Impotenta?
- 3Lipsa erectiei
- 1Disfunctie erectila, 18 ani
- 3Ajutati-ma - nu am erectie sau nu reusesc sa o mentin
- 2Nu am erectie dimineata
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
Mai multe informații despre: lipsa erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: