lipsa erectiei!!! | Forumul Medical ROmedic

lipsa erectiei!!!

19-01-2009
ionut c.l.
Nu este medic/terapeut
ionut c.l.
buna ziua.am 24 de ani si locuiesc cu o fata de 4 ani dar in ultimul timp am o problema cu erectia nu mai pot sa ajung la un maxim de erectie iar dimineata cand ma trezesc aceasta lipseste total de cam de 2 saptamain.inainte de aceasta problema am observat ca in timpul actului in momentul penetrarii erectia dispare partial si de atunci ma gandesc tot timpul la aceasta problema.se poate din cauza depresiei sa nu mai am erectie dimineata sau acea erectie ar trebui sa fie involuntara nedepinzand de cauzele depresiei, stresului?mentionez ca inainte de problema ma masturbam de 3 ori pe saptamana.iar acum pot sa ajung la o erectie satisfacatoare numai cu ajutorul mainilor.de 3-4 zile a aparut intre scrot si anus mai adanc inauntru un fel de umflatura cat o unghie care ma doare se poate sa afecteze potenta acea umflatura?sau care e cauza aparentei brusca.sa poate sa nu mai am o circulatie buna in penis din cauza masturbarii sa tine de psihic ?va rog ajutati-ma ca disper! multumesc
3 comentarii
0
20-01-2009, ora 12:44
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
In ceea ce priveste erectia eu cred ca tine de psihic sau de obisnuinta cu prietena ta, poate nu te mai atrage destul de mult sau tu esti mult prea ingrijorat cu alte probleme.Despre umflatura nu stiu ce sa zic dar ar fi bine sa consulti un medic urolog pt amandoua probleme
0
20-01-2009, ora 14:35
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
ţine şi de psihic problema cu erecţia, mai ales că dacă ţi se întâmplă o dată începi să ţi faci griji şi nu mai ai erecţie pe fond psihic şi intri într-un cerc vicios. pe de altă parte, dacă lipseşte erecţia dimineaţa, e posibil să fie şi probleme de natură fizică- poate hormonale. du-te la doctor, lasă ruşinea la o parte spune-i tot ce se întâmplă şi vei găsi o rezolvare.
0
13-06-2009, ora 02:52
adinaPS
Nu este medic/terapeut
adinaPS
eu nu te sfatuiesc sa folosesti pastile pentru ca problema ta nu e permanenta si se poate rezolva indiferent de natura
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: