tulbrare anxiosa generalizata
dupa 1 an si jumatate de atacuri de panica repetate la intervale neregulate gen 1 luna o saptamana am primit diagnosticul de tulburare anxioasa generalizata.Atacurile mele de panica au fost ceva mai nasoale pt ca durau gen ore intregi chiar si 36 de ore fara intrerupere cu o agitatie fizica dusa la extrem gen ca nu puteam sta intr-un loc deloc.In fine am urmat tratament cu xanax la inceput, lexotan si cand lucrurile au luat-o chiar razna in sensul ca nu le mai stapaneam cu nici un tratament am primit tratament cu rivotril 1.5 mg pe zi, lexotan 1 mg pe zi si 0.25 zoloft. Timp de3 luni am fost ok am reusit chiar sa intrerup medicatia treptat dar dupa schema desi atacurile reveneau dar dupa ce am redus la 0 medicatia timp de o saptamana iar s-au agravat simptomele.Am inceput iar tratament cu carbamazepina tranxene zoloft panica a inceput sa dispara dar mereu am o senzatie de tensiune in corp, un fel de senzatie greu de explicat gen cum te simti inaintea unui examen extrem de important.Aceasta senzatie o am mereu acum am mers la un nou medic si mi-a introdus Rivotril 1 mg Spitomin0.5 si Zoloft 0.25 pe zi. cum pot scapa de tensiunea asta nervoasa, fac si psihoterapie de 1 an cu o persoana extrem de buna? mai am vreo sansa sa-mi revin? diagnosticul e bun? tratamentul e bun?
1 comentarii
as vrea un raspuns de la un medic psihiatru daca se poate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Insomnie
- 2Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica
- 3Am nevoie de ajutor! Am o furie si ma arde asa in piept din cauza nedreptatii
- 5Anxietate de somn.
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 2Pareri despre efectul medicamentelor si revenirea starilor