tristete

10-12-2008
anathrya
Nu este medic/terapeut
anathrya
Nu reusesc sa inteleg de ce in ultima vreme ma atasez doar de persoanele nepotrivite. Pur si simplu nu pot fi cu cine mi-as dori, cu cine ar fi mai potrivit pentru mine... Ma atrag doar persoanele despre care stiu ca mai devreme sau mai tarziu ma vor rani. E ca si cum mi s-ar interzice sa fiu fericita. Si nu mai rezist. Nu stiu cat o sa mai pot suporta. E mult prea dureros acum. Cateodata tot ce mi-as dori e sa sfarsesc totul. Dar mai prelungesc inca o stare deja agonica in legea inertiei. Vad la ceilalti cat de fericiti sunt si eu nu pot avea asta. Iubirea mea nu este apreciata de cel caruia vreau sa i-o ofer si caruia i-o ofer, decat atunci cand este prea tarziu si nu ma mai are. Mereu a fost la fel...
1 comentarii
0
11-12-2008, ora 21:31
mire1
Nu este medic/terapeut
mire1
Buna, de ce crezi oare ca ceilalti sunt fericiti, pentru ca asa par.cat despre iubire, asa se intampla de cele mai multe ori...daca eu il iubesc pe el..el iubeste pe alta...dar si aceea la randul ei...iubeste un altul...si asa mai departe, asta pana cand, intr-o zi iti vei gasi perechea.Cati ani ai?, nu trebuie sa fi trista din cauza asta.poate ar trebui sa te lasi iubia, sa traiesti si tu sentimentul de iubire, nu doar sa-l oferi.! Ai grija de tine si nu-ti face griji, D-zeu le aseaza asa cum trebuie, ai incredere! Cu drag!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul