Traumatism picior stâng prin drujba sectiune tendoane
Buna ziua stimaților Doctori si auditoriu
Pe data de 05.11.2022
Am suferit un traumatism tăiere drujma tendon tibial anterior si extensorul lung al halucelui am dost operat la Floreasca București suturare tendoane si muschi.
Sunt la 6 saptamani pe atela gipsata iar plaga nu sa incheiat inca curge sa format o gaură de grosimea unui creion de unde a ieșit un capăt care pare a fi o fibra de tendon.sunt din vrancea și am mers la un chirurg ortopet din zonă unde mia confirmat că este vorba despre o fibra de tendon mia recomandat a taiat acel capăt restul a introdus înăuntru pentru a favoriza cicatrizarea acelei gauri si mia dat trimitere spre un irm
Ce păreri aveti?
va multumesc
Pe data de 05.11.2022
Am suferit un traumatism tăiere drujma tendon tibial anterior si extensorul lung al halucelui am dost operat la Floreasca București suturare tendoane si muschi.
Sunt la 6 saptamani pe atela gipsata iar plaga nu sa incheiat inca curge sa format o gaură de grosimea unui creion de unde a ieșit un capăt care pare a fi o fibra de tendon.sunt din vrancea și am mers la un chirurg ortopet din zonă unde mia confirmat că este vorba despre o fibra de tendon mia recomandat a taiat acel capăt restul a introdus înăuntru pentru a favoriza cicatrizarea acelei gauri si mia dat trimitere spre un irm
Ce păreri aveti?
va multumesc
1 comentarii
Buna seara,
O opinie avizata poate fi emisa de cel ce a efectuat operatia (avand informatiile despre situatia pre-, intra- si post-operatorie) sau care macar ar fi analizat plaga.
Oricine altceva ar emite o opinie fara argumente, inutila si chiar daunatoare prin consecinte.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
O opinie avizata poate fi emisa de cel ce a efectuat operatia (avand informatiile despre situatia pre-, intra- si post-operatorie) sau care macar ar fi analizat plaga.
Oricine altceva ar emite o opinie fara argumente, inutila si chiar daunatoare prin consecinte.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5venele taiate si tendon sectionat accidental la mana dreapta
- 4tendon taiat in intregime+jumate din os
- 6tendon taiat, cand pot sa-mi folosesc mana?
- 14tendon sectionat
- 13Tendon Ahilian
- 17Tendon deget mare picior rupt
- 3Tendon ahilian
- 0Recuperare dupa operatie a tendoanelor extensoare
- 0Tendoane sectionate la degetul mic
- 1Tendoane rupte mana stanga
- 0Tendon si nervi taiati la degetul 5
- 0Manifestare in caz de ruptura postoperatorie TFP index mâna stânga
- 2Operatie tendon
- 1Operatie de sutură a 3 tendoane la picior.
- 2Tendon flexor degetul mare picior taiat
- 2Operație tendon degetul patru
Mai multe informații despre: tendonul taiat