Manifestare in caz de ruptura postoperatorie TFP index mâna stânga
Buna ziua,
Saptamana trecuta am suportat o interventie chirurgicala pentru taierea cu un cutit a tendonului flexor profund la indexul mainii stangi. Recuperarea cu atela fixata pentru 3 saptamani merge bine, dar as vrea sa stiu, daca accidental se rupe tendonul inainte de a apuca sa se vindece complet, cum imi dau seama? Ce ar trebui sa simt? Pot sa imi dau seama imediat? Care sunt manifestarile?
Evident, urmez indicatiile si recomandarile medicului si evit indoirea degetului sau orice alte manevre, de asemenea, nu ma apuc sa ma comport ca in povestea drobului de sare, insa accidente se pot intampla!
Va multumesc frumos. Astept un raspuns, daca este posibil! Ma inclin, cu respect!
Saptamana trecuta am suportat o interventie chirurgicala pentru taierea cu un cutit a tendonului flexor profund la indexul mainii stangi. Recuperarea cu atela fixata pentru 3 saptamani merge bine, dar as vrea sa stiu, daca accidental se rupe tendonul inainte de a apuca sa se vindece complet, cum imi dau seama? Ce ar trebui sa simt? Pot sa imi dau seama imediat? Care sunt manifestarile?
Evident, urmez indicatiile si recomandarile medicului si evit indoirea degetului sau orice alte manevre, de asemenea, nu ma apuc sa ma comport ca in povestea drobului de sare, insa accidente se pot intampla!
Va multumesc frumos. Astept un raspuns, daca este posibil! Ma inclin, cu respect!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5venele taiate si tendon sectionat accidental la mana dreapta
- 4tendon taiat in intregime+jumate din os
- 3sectionare de tendon
- 6tendon taiat, cand pot sa-mi folosesc mana?
- 14tendon sectionat
- 13Tendon Ahilian
- 17Tendon deget mare picior rupt
- 3Tendon ahilian
- 0Tendoane sectionate la degetul mic
- 1Tendoane rupte mana stanga
- 0Tendon si nervi taiati la degetul 5
- 2Operatie tendon
- 1Operatie de sutură a 3 tendoane la picior.
- 2Tendon flexor degetul mare picior taiat
- 2Operație tendon degetul patru
- 1Traumatism picior stâng prin drujba sectiune tendoane
Mai multe informații despre: tendonul taiat