tratamentul ptr Helicobacter Pylori poate -trezi- virusul hepatitei B ?

28-11-2007
song
Nu este medic/terapeut
song
Am 44 ani, 1, 60, 53 kg, o fiica de 20 de ani.
Nu fumez, nu consum cafea sau alcool. M-as fi putut numi un om perfect sanatos daca nu as fi descoperit in urma unor analize amanuntite ca am hepatita cronica B cu virus inactiv Anti - HAV = 55, 4 Ag HBs pozitiv, Anti HBs <2, Anti HBc pozitiv, Ag HBe negativ, Anti HBe pozitiv si
Anticorpi Helicobacter Pylori Ig G 2, 7
Medicul de familie mi-a prescris tratament(OMEZ, LEKOKLAR, EPHAMOX), am incercat sa-l iau si am simtit o stare de voma di prima zi. Sa continui sau exista posibilitatea de a provoca virusul hepatitei ?
3 comentarii
0
28-11-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Nu este nici o legatura intre tratamentul H pylori si virusul hepatitei B, nu are a face unul cu celalalt. Problema descrisa e o intoleranta digestiva la antibiotice, relativ frecventa, trebuie intrerupt pt o perioada antibioticul si apoi reluat(cred ca Lekoklar e vinovat, dar poate fi si EPHAMOX).
0
28-11-2007, ora 00:00
song
Nu este medic/terapeut
song
Multumesc drmarkuss. Stiu ca nu au legatura. Ma gandesc doar la faptul ca orice medicament ingerat se metabolizeaza in ficat si ptr ca sunt puternice si se iau si multe zile...ma intreb daca nu poate fi un declic pentru virus.Sa prinda ficatul agresat si pe picior gresit. spun prostii?
0
30-11-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
E adevarat ca orice antibiotic este un potential toxic hepatic, dar asta nu inseamna ca nu mai tratam infectiile intercurente la pacientii cu afectiuni hepatice...Nu spuneti prostii, in nici un caz...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici