hepatita b

buna, in urma analizelor mi s-au depistat urmatoarele: antigen Hbs pozitiv, viremia 6010, antigen Hbe negativ si anticorpi anti Hbe pozitiv, transaminaze 44/25.Pot sa raman insarcinata fara riscul de a se imbolnavi si copilul?Multumesc!
2 comentarii

buna,
In urma cu 4 ani am avut aceeasi problema, doar ca eu am avut si hbs-ul pozitiv, deci eram foarte contagioasa. Mi s-a recomandat sa asociez vaccinarea de la nastere a copilului cu imunoglobulina anti hepatita. Am achizitionat-o din Germania ca nu se gasea pe la noi.
Fiul meu are 3 ani si nu are virusul, deci nu i s-a transmis la nastere.
Succes si sanatate.
In urma cu 4 ani am avut aceeasi problema, doar ca eu am avut si hbs-ul pozitiv, deci eram foarte contagioasa. Mi s-a recomandat sa asociez vaccinarea de la nastere a copilului cu imunoglobulina anti hepatita. Am achizitionat-o din Germania ca nu se gasea pe la noi.
Fiul meu are 3 ani si nu are virusul, deci nu i s-a transmis la nastere.
Succes si sanatate.

Multumesc pentru incurajari A.maria, dar te-as ruga, daca poti, sa-mi dai mai multe detalii;cand ai ramas insarcinata stiai ca ai virusul?medicii ce ti-au recomandat?daca virusul se transmite la copil vaccinul si imunoglobulinele il negativeaza?eu sunt foarte ingrijorata, am pierdut anul trecut o sarcina si imi doresc foarte mult un copil, nu stiu ce decizie sa iau.Va rog sa ma sfatuiti cei cele care ati trecut prin situatii similare.Multumesc mult!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Hepatita B cronica poate degenera in ciroza?
- 3tratamentul ptr Helicobacter Pylori poate -trezi- virusul hepatitei B ?
- 26hepatita b
- 5hepatita b si e. suntem si noi predispuse la boala?
- 0am sau nu hepatita B?
- 7osteofitoza - informatii/sfaturi
- 5carcinom mamar la pacienta cu hepatita cronica de tip B
- 1Hepatita B - stare de greata, balonare.
- 0Hepatita B-rezultat viremie
- 1Hepatita B
- 1Se poate face hepatita B de la pastile
- 2Anestezia si hepatita
- 1Hepatita B
- 0Hepatita b inactiva
- 0Hepatita b
- 0Rezultate analize hepatita C si B
- 0Hepatită b cronică
- 1Am Aghbs pozitiv dar si Ac hbs pozitivi
- 1Sex oral neprotejat cu o necunoscuta in urma cu 17 ani
- 1Transmitere hepatita b?