Senzație de sufocare si mucus in gat
Bună ziua...de acum o lună mi-au apărut aceste simptome despre care am să vă povestesc...deci înainte de Paște m-am simțit balonată îmi era rău și aveam senzații de sufocare. Acum 2 săptămâni am făcut niște investigații și am aflat că am helicobacter pylori. Mi s-a prescris tratamentul: Ospamox 1000 mg 2x pe zi, Levofloxacină 1x pe zi Nexium 1x pe zi și Zir Fos 1x pe zi, dar încă am cele simptome de sufocare și ceva în zona dinspre nas spre gât simt că am ceva ca un mucus și mă deranjează...vă rog să îmi spuneți ce ar trebui să fac? Am.uitat să menționez că îmi simt gâtul inflamat
7 comentarii
Cat timp ati luat tratamentul (Levofloxacina in special)?
De cat timp aveti senzatia asta in gat? Simtiti de la inceput mucusul cum coboara in gat sau a aparut dupa inceperea tratamentului? Senzatia de sufocare se datoreaza mucusului (ca si cum va blocheaza) sau o simtiti ca o lipsa de aer fara legatura cu gatul? E continua sau apare la efort sau in alte conditii?
Poate fi o faringita fara legatura cu Helocobacter sau cu tratamentul sau poate fi o reactie adversa la tratament.
E necesar control ORL.
De cat timp aveti senzatia asta in gat? Simtiti de la inceput mucusul cum coboara in gat sau a aparut dupa inceperea tratamentului? Senzatia de sufocare se datoreaza mucusului (ca si cum va blocheaza) sau o simtiti ca o lipsa de aer fara legatura cu gatul? E continua sau apare la efort sau in alte conditii?
Poate fi o faringita fara legatura cu Helocobacter sau cu tratamentul sau poate fi o reactie adversa la tratament.
E necesar control ORL.
10 zile am luat tratamentul și aceste simptome au apărut la 3 zile de la administrare...dar mă deranjează mai mult mucusul care nu mă prea lasă să respir și îmi simt gâtul inflamat mă mai și înec cu mâncarea.din ce am citit eu cred că am făcut o reacție adversă la Levofloxacină...
Posibil. In cazul asta ar trebui sa treaca dupa terminarea administrarii.
Tratamentul l-am terminat ieri...dar acum a început să mă doară gâtul și acea senzație încet încet pare să dispară
Atunci e aproape sigur de la antibiotic. Va lasa pana maine.
Posibil sa se fi suprapus si o faringita caz in care mai persista durerea maxim 7 zile.
Posibil sa se fi suprapus si o faringita caz in care mai persista durerea maxim 7 zile.
Gâtul a încetat să mă mai doară, însă acea senzație de mucus care mai exact este undeva în cerul gurii nu mă lasă și mă deranjează când stau întinsă în pat
Buna.ar putea sa ma ajute cineva si eu am mucus un gat si nul pot elimina ma chinui de 3 saptamani cu ceaiuri calde dar nici o schimbare un sfat mier fii de folos!Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2helicobacter pylori
- 5Helicobacter Pylori - tratament naturist
- 8helicobacter pylori si reflux grastro-esofagian
- 2helicobacter pylori
- 6heliobacter piroly - 1, 8 - ce inseamna? e grav?
- 2helicobacter pylori si stari de sufocare
- 16helicobacter pylori?
- 1Analiza Helicobacter Pylori
- 4Pneumonie interstitiala fara simptopme de tuse si febra
- 3sufocare in somn
- 8Copil de 8 ani si helicobacter pylori
- 1Problema de sufocare
- 1Tuse cu senzaţie de sufocare rezistentă la antibiotic
- 0Helicobacter cauza gaze, uscaciunea gurii (dar cam atat)?
- 6fetita 12 ani acuza mereu dureri de stomac
- 1Helicobacter pylori
- 2Pentru Dl Doctor Flueraru
- 6Mucus vascos in gat
- 3Helicobacter pozitiv/negativ
Mai multe informații despre: Sufocarea helicobacter pylori mucus in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: