tratament sau cauterizare rana pe col uterin?
buna ziua!
am si eu o intrebare la care sper sa gasesc un raspuns cu ajutorul dvs. am fost la primul meu control ginecologic si mi s a spus ca am rana pe col uterin, rana datorata unei candidoze care a produs o inflamatie si aceasta la randul ei rana.medicul mi a recomandat intai efectarea unei cauterizari a ranii ( care era mica dupa spusele dumnealui) si apoi tratamentul pentru candida. cum se procedeaza ? intai cauterizarea si apoi tratamentul pentru tratarea cauzei aparitiei ranii sau intai trataent si apoi cauerizare daca este cazul?mi a recoltat secretie si pentru testul papa nicolaou dar nu am primit raspunsul inca.
va multumesc si astept un raspuns
am si eu o intrebare la care sper sa gasesc un raspuns cu ajutorul dvs. am fost la primul meu control ginecologic si mi s a spus ca am rana pe col uterin, rana datorata unei candidoze care a produs o inflamatie si aceasta la randul ei rana.medicul mi a recomandat intai efectarea unei cauterizari a ranii ( care era mica dupa spusele dumnealui) si apoi tratamentul pentru candida. cum se procedeaza ? intai cauterizarea si apoi tratamentul pentru tratarea cauzei aparitiei ranii sau intai trataent si apoi cauerizare daca este cazul?mi a recoltat secretie si pentru testul papa nicolaou dar nu am primit raspunsul inca.
va multumesc si astept un raspuns
3 comentarii
Buna,
Prima intrebare... cati ani ai?
Candidoza sa trateaza foarte bine cu un preparat numit C-FREE + preparate pentru restabilire florei intetinale pe care candida o distruge. Daca ai intestinul imbacsit, nici calitate sangelui absorbita de organele de reproducere aflate langa nu e sanatos. Si poti astepta la o multime de probleme ginecologice de aici. Tratamentul cu antibiotice poate agrava si mai tare situatia.
Prima intrebare... cati ani ai?
Candidoza sa trateaza foarte bine cu un preparat numit C-FREE + preparate pentru restabilire florei intetinale pe care candida o distruge. Daca ai intestinul imbacsit, nici calitate sangelui absorbita de organele de reproducere aflate langa nu e sanatos. Si poti astepta la o multime de probleme ginecologice de aici. Tratamentul cu antibiotice poate agrava si mai tare situatia.
OK, si eu am primit diagnosticul de rana pe col si as vrea sa stiu ce e acest C-FREE+ si unde se gaseste?
OK, si eu am primit diagnosticul de rana pe col si as vrea sa stiu ce e acest C-FREE+ si unde se gaseste?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rana pe col
- 2rog raspuns urgent
- 6rezultat colposcopie
- 4ma poate ajuta si pe mine cineva?
- 2rana pe col
- 4de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 3prostata, uretrita, infectie urinara
- 4am descoperit o rana pe col... Ce presupune recuperarea dupa conizatie?
- 4mi s-a descoperit rana pe col si candida
- 11Colpita trichomoniazica
- 6sangerare dupa orgasm
- 5Rana pe col.. am nevoie de sfaturi!
- 2Dimensiuni Rana col
- 6Rana pe col+dureri+sangerare
- 0rana pe col netratata
- 2L-SIL si ERAD
- 1interpretare test pap
- 0Rana pe col in urma întreruperii de sarcina prin aspiratie?
- 0Rana pe col
Mai multe informații despre: Rana pe col
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: