Rana pe col in urma testului papanicolau
![mogdyyy](/arata_img.php?img=cont_151983.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua !
La un simplu test papanicolau, si am cerut eu si o analiza pentru secretie vaginala, asistenta care a recoltat, mi-a spus ca am o rana sau inflamatie pe col.Va rog din suflet, voi care ati trecut printr-o asa situatie, se poate trata acea rana medicamentos?Trebuie sa ma sperii intratat incat sa nu mai inchid ochii de frica, mai ales pana imi vine rezultatul testului papanicolau, tocmai in ianuarie?ce sa fac? Am citit atatea 'nebunii' de pareri pe alte forumuri, incat sunt ingrozita !!!
La un simplu test papanicolau, si am cerut eu si o analiza pentru secretie vaginala, asistenta care a recoltat, mi-a spus ca am o rana sau inflamatie pe col.Va rog din suflet, voi care ati trecut printr-o asa situatie, se poate trata acea rana medicamentos?Trebuie sa ma sperii intratat incat sa nu mai inchid ochii de frica, mai ales pana imi vine rezultatul testului papanicolau, tocmai in ianuarie?ce sa fac? Am citit atatea 'nebunii' de pareri pe alte forumuri, incat sunt ingrozita !!!
5 comentarii
![Dr. Erna Stoian](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
Buna ziua! Nu cred ca ar tb sa fiti speriata! Asistenta nu era in masura sa va puna acest dg! Asteptati rez testului si apoi mergeti la un medic ginecolog ! Nu ati spus ce varsta aveti! Medicul va va consulta si va decide dc tb facute alte teste sau nu!
![Ionyssa](/arata_img.php?img=cont_37054.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua, mergeti la un medic ginecolog pentru investigatii si stati linistita. Orice problema isi are rezolvarea.
![mogdyyy](/arata_img.php?img=cont_151983.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Multumesc de incurajari, Ionyssa, insa usor de spus a fi linistita, greu de facut.Am trecut prin cateva incercari traumatizante, nu e usor ca an dupa an, ceva sa nu mai "functioneze" cum trebuie.Nu mai am curajul, am o teama enorma de medici, de a ma gandi inainte ca ar putea fi ceva rau...cred uneori ca o sa clachez.In orasul meu, nici macar un psiholog bun nu gasesti...
O noapte linistita !
O noapte linistita !
![Ionyssa](/arata_img.php?img=cont_37054.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Draga mea, mergem inainte cu bune si cu rele. Curajul se educa iar frica de medici...nu e justificata. Cand mergi la un medic, nu te sfii sa intrebi tot ceea ce te nelinisteste, medicul e acolo sa te ajute, sa-ti linisteasca temerile si sa te indrume spre o solutionare concreta a problemele tale. Orienteaza-te spre un medic de care ai auzit, mergi pe recomandarile cunostintelor, rudelor si nu-ti fie teama! Va fi bine si vei trece peste toate.
Buna, Ionyssa!
Merci, pentru cuvintele frumoase, pentru incurajari!
Doar ca unii medici, desi au depus un juramant, nu si-l respecta.Asa ca sunt "acolo sa te ajute", nu este o regula si asta
o stim cu totii prea bine.Sunt multe de spus, insa nu doresc sa intru cu nimeni in polemici pe acest subiect.
O sa astept ziua de vineri, sa vad unul din rezultate, apoi o sa-mi fac curaj sa o iau intr-o directie...
iti doresc o zi frumoasa si multumesc, iarasi, pt incurajari !!!
Merci, pentru cuvintele frumoase, pentru incurajari!
Doar ca unii medici, desi au depus un juramant, nu si-l respecta.Asa ca sunt "acolo sa te ajute", nu este o regula si asta
o stim cu totii prea bine.Sunt multe de spus, insa nu doresc sa intru cu nimeni in polemici pe acest subiect.
O sa astept ziua de vineri, sa vad unul din rezultate, apoi o sa-mi fac curaj sa o iau intr-o directie...
iti doresc o zi frumoasa si multumesc, iarasi, pt incurajari !!!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8transmitere HIV
- 4ma poate ajuta si pe mine cineva?
- 7hpv - electroexcizie
- 2rana pe col, bartolemita chistica
- 4de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia
- 7Mi s-a descoperit o rana fff mica pe col
- 4rana pe col, papanicolau, secretie vaginala
- 6Am o rana pe col ce trebuie cauterizata.. sa iau sau nu anticonceptionale?
- 4am descoperit o rana pe col... Ce presupune recuperarea dupa conizatie?
- 6Rana pe col si condiloame
- 4mi s-a descoperit rana pe col si candida
- 7rana pe col rog un doctor
- 6sangerare dupa orgasm
- 2Rana pe vagin
- 2L-SIL si ERAD
- 2Rana col uterin
- 1Ovule dupa colposcopie
- 0Rana pe col uterin
- 0Rana pe col
- 3Rezultat Papanicolau: ASC-US la 26 de ani
Mai multe informații despre: Rana pe col