de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia
Eu de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia. Am totusi o eroziune pe col. Durere la sezut (mentionez ca la toata papanicolaurile pe care le-am facut a iesit tip inflamator). Usturimile de la urinare le simt si in vagin (cel mai mult cand stau jos). Acum urmez un tratament cu cervugid ovule si am simtit o usturime cand l-am introdus. E normal?
Puteti sa ma sfatuiti la alt tratament? sau e bun si aesta cu simptomele de care va zic.
Puteti sa ma sfatuiti la alt tratament? sau e bun si aesta cu simptomele de care va zic.
4 comentarii
Am facut o anliza de urina si am PH - 6
Epitelii plate (vezicale) rare
In rest toate sunt normale nu e nimic. Se poate explica de aici usturimea la urinare?
Va rog astept un raspuns!
Epitelii plate (vezicale) rare
In rest toate sunt normale nu e nimic. Se poate explica de aici usturimea la urinare?
Va rog astept un raspuns!
Trebuie sa va dezbracati pina in brau dupa care eu voi introduce doua betisoare in uretra dvs iar apoi voi riti foarte incet dejur imprejur.
Vreau si eu sa stiu ce inseamna epitelii frecvente, rare leucocite, flora abundenta-cocobacili gram negativ.Doresc un raspuns foarte urgent deoarece doctora care mi-a dat diagnosticul nu mi-a interpretat analizele si doresc sa stiu cu ce ma confrunt.
VA MULTUMESC!
VA MULTUMESC!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme la urinat
- 3rana pe col
- 4infectie vaginala?
- 8Usturimi jos care apar asa din senin
- 5rana col, mi s-a recomandat sa nu fac cauterizare inainte de a avea primul copil
- 5infectie urinara!
- 3dupa cauterizare
- 2rana pe col la 18 ani
- 2Rana pe col?
- 3Rana pe col
- 2febra, urinare frecventa + usturimi la urinare
- 47Dureri perianale
- 1penis uscat
- 2Cervicita și relațiile sexuale
- 2Sa ma ingrijorez?
- 2urinare cu durere mare
- 3Senzatie de urinare permanenta si usturime