Ajutați-ma, puncte albe pe barbie
Buna ziua,
Am am 22 de ani si am puncte albe ( acnee ) doar pe barbie, mi-a apărut acuma jumătate de an, si mi sa tot extins pe toată barbia, am fost la medic am primit antibiotic, si ceva soluții, dar tratamentul este ineficient. Mi se pare ca sa agravat mai mult situația. Puteți sa imi recomandați ceva? Sau este cineva care sa mai confruntat cu asa ceva? Mentionez ca sunt puncte albe si sunt vizibile, nu sunt roșii ca o acnee normala.
Am am 22 de ani si am puncte albe ( acnee ) doar pe barbie, mi-a apărut acuma jumătate de an, si mi sa tot extins pe toată barbia, am fost la medic am primit antibiotic, si ceva soluții, dar tratamentul este ineficient. Mi se pare ca sa agravat mai mult situația. Puteți sa imi recomandați ceva? Sau este cineva care sa mai confruntat cu asa ceva? Mentionez ca sunt puncte albe si sunt vizibile, nu sunt roșii ca o acnee normala.
2 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la un alt medic dermatolog. Daca sunt puncte de milium se scot.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Mergeti la un alt medic dermatolog. Daca sunt puncte de milium se scot.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Buna ziua!
Din descrierea dvs, aceste leziuni intra in incidenta acneei comedoniene (puncte albe). Recomandarea mea este sa mergeti la un cabinet pentru extractia comedoanelor si abia apoi sa incepeti tratamente locale pentru a preveni aparitia noilor leziuni. Produsele ce contin retinol sau alti derivati topici de vitamina A ajuta atat la tratamentul acestor leziuni cat si la prevenirea dezvoltarii unora noi.
Multa sanatate si succes! Cu rabdare, veti reusi sa scapati de ele.
Din descrierea dvs, aceste leziuni intra in incidenta acneei comedoniene (puncte albe). Recomandarea mea este sa mergeti la un cabinet pentru extractia comedoanelor si abia apoi sa incepeti tratamente locale pentru a preveni aparitia noilor leziuni. Produsele ce contin retinol sau alti derivati topici de vitamina A ajuta atat la tratamentul acestor leziuni cat si la prevenirea dezvoltarii unora noi.
Multa sanatate si succes! Cu rabdare, veti reusi sa scapati de ele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Urgent! Acnee la 27 ani
- 4acnee cu semne.. exista tratamente cu laser care pot face sa dispara aceste semne?
- 6Acnee... fara leac
- 2Cosuri 'enervante'
- 1Acnee, dezvoltare fizica.
- 1Aparitie acneica brusca
- 1Acnee recurenta
- 0Acnee dupa minoz
- 2Probleme cu Acneea
- 0Probleme cu parul din barbie. Ce sa fac?
- 1Am scăpat de acnee rozacee ? Am nevoie de sfatul unui medic
- 1Acnee, cosuri purulente pe fata si spate, mai ales in zona cefei
- 1Acnee
- 1Cosuri pe fata
- 2Cosuri purulente scalp barbat
- 2Acnee - adult
- 1Acneea corporală
- 1Colagen și acnee?
Mai multe informații despre: Acneea la adulti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: