tratament diaree cu candida
Buna seara,
Copilul meu in varsta de 3 ani jumatate a facut acum 16 zile o enterocolita urata. Acum 3 zile am facut niste analize deoarece continua sa aiba scaune cu mucus. La Coprocitograma au aparut:rare hematii, reactie inflamatorie moderata, relativ frecv. PMN, frecvent mucus, frecvent celule si filamente lenurice, flora mixta. I-au mai iesit si cateva modificari la hematocrit 55, 3 val ref.28-48, limfocite % 39, 5 norm 50-63, monocite % 5, 2 norm 0-5, volum trombocitar mediu 3, 9 norm 7, 4-10, 4. I s-a prescris fluconazol 5 zile, dar scaunele continua sa fie cu mucus si moi, cu toate ca mananca doar mancare de regim ptr. diaree(banane, mar copt, orez, covrigi) Va rog din suflet sa-mi spuneti ce regim ar trebui sa urmeze si daca sunt foarte proaste analizele. Mentionez ca a urmat in urma cu o luna tratament prelungit cu antibiotice, iar acum la acest episod digestiv la fel i s-au prescris antibiotice. Va multumesc frumos!
Copilul meu in varsta de 3 ani jumatate a facut acum 16 zile o enterocolita urata. Acum 3 zile am facut niste analize deoarece continua sa aiba scaune cu mucus. La Coprocitograma au aparut:rare hematii, reactie inflamatorie moderata, relativ frecv. PMN, frecvent mucus, frecvent celule si filamente lenurice, flora mixta. I-au mai iesit si cateva modificari la hematocrit 55, 3 val ref.28-48, limfocite % 39, 5 norm 50-63, monocite % 5, 2 norm 0-5, volum trombocitar mediu 3, 9 norm 7, 4-10, 4. I s-a prescris fluconazol 5 zile, dar scaunele continua sa fie cu mucus si moi, cu toate ca mananca doar mancare de regim ptr. diaree(banane, mar copt, orez, covrigi) Va rog din suflet sa-mi spuneti ce regim ar trebui sa urmeze si daca sunt foarte proaste analizele. Mentionez ca a urmat in urma cu o luna tratament prelungit cu antibiotice, iar acum la acest episod digestiv la fel i s-au prescris antibiotice. Va multumesc frumos!
2 comentarii
Buna ziua, eu cred ca in cazul in care copilul dv face tot moale, antibioticele nu prea au cum sa il ajute, eu v-as recomanda sa ii luati colostru cu probiotice de la farmacie, este special pentru copii, de la firma Secom, e un pic mai scump, dar merita toti banii, fiica mea aavut probleme de genul acesta din cauza antibioticelor si a patit la fel(ea are 20 de ani) si i-am dat colostru(pentru adulti) si acum nu mai are nicio problema.Eu zic ca merita sa incercati. Multa sanatate copilasului!
nu merge banana la diaree nici mar chiar si copt, orez fiert cai de menta carne fiarta morcovi fierti, branza telemea sarata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6nu stiu ce sa mai fac, am avut o candida si a revenit
- 5de cateva zile am frisoane, dureri de stomac, diaree si voma
- 2ce boala genitala are aceste simptome ?
- 2Zilnic aceiasi problema...diareea
- 6Simptome intoleranta la gluten: nu pot manca deloc, nici fierte, legume, fructe, lactate, dulciuri
- 4dureri abdominale diaree crampe
- 4am candidoza sau altceva?
- 4tratamentul meu pt candida il poate folosi si prietenul meu?
- 2Ulcer duodenal si candida
- 5Diaree cronica de 4 luni, pe baza stresului si a anxietatii
- 1Anticonceptionale - dereglari scaun
- 3de 4 zile am inceput sa am mancarimi in zona genitala, usturimi, rosata, secretia a devenit ciudata
- 10Administrare Linex forte capsule
- 3Am nevoie de parerea unui medic.. candidoza genitala
- 6candidoza + erectie slaba?
- 2Candidoza si Trichomonas
- 1Candida genitala
- 0Candida
- 2diaree
- 0Urolog sau dermatolog pentru o posibilă candidoza
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: