Candida dupa ciclu
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati urgent cu urm problema. In fiecare an ma confrunt deseori dupa ciclu sa mi apara candida. Mancarimi si un miros mai neplacut cu secretie mai gălbuie. Va rog sa ma scuzati daca nu ma exprim corect. Am fost la diversi medici ginecologi dar problema tot reapare. Asta a fost diagbosticul. Am partener stabil si nu igiena este o problemă. Ultima data am luat fluconazol pastila unica 3 săpt dupa am facut pauza si le am repetat si ovule cervugid. Va rog spuneti mi alt tratament
Va rog sa ma ajutati urgent cu urm problema. In fiecare an ma confrunt deseori dupa ciclu sa mi apara candida. Mancarimi si un miros mai neplacut cu secretie mai gălbuie. Va rog sa ma scuzati daca nu ma exprim corect. Am fost la diversi medici ginecologi dar problema tot reapare. Asta a fost diagbosticul. Am partener stabil si nu igiena este o problemă. Ultima data am luat fluconazol pastila unica 3 săpt dupa am facut pauza si le am repetat si ovule cervugid. Va rog spuneti mi alt tratament
6 comentarii
O cura de 3 luni cu ovule Propolicium.
Si partenerul trebuie sa faca tratament. El e purtator.
Si partenerul trebuie sa faca tratament. El e purtator.
3 luni fara pauza? El ce trebuie sa ia? Doar ovule fara pastile nimic?
Nu stiu tratamentul la barbati. Sa intrebe un medic dermato venerolog.
Ovulele Propolicium se opresc doar la menstruatie.
Ovulele Propolicium se opresc doar la menstruatie.
Inseamna ca nu ati facut tratamentul pentru partener si ati dat de la unul la altul. Faceti tratamentele concomitent, fara relatii sexuale in timpul tratamentului. Intrebati la farmacie.
A luat si el...dar nu mai tin minte cum se numesc. Ginecologul mi a prescris si pt el. Dar degeaba..
Pentru tratarea ei, totul tine de dieta. Candida se hraneste cu zaharuri (inclusiv paine, orez si cartofi). Gasiti pe internet multe site-uri care va recomanda sa va schimbati, macar temporar dieta, pana se mai domoleste candida. Eu am incercat sa urmez sfaturile cartii scrise de Ann Boroch, tinand o dieta de 90 de zile, reusind sa tratez infectia cu candida.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3candida - doresc o schema de tratament
- 5raceli frecvente la burta
- 4tratament candida genitala
- 3De vreun an jumate am secretii mai abundente, de culoare albiciosa si branzoasa
- 3candidoza poate sa apara spontan fara relatie sexuala?
- 7rana pe col, candida, acum vreau un copil
- 7Candida genitala - fara contact sexual
- 29e ok acest tratament pt candida?
- 6infectie genitala - recomandare crema
- 3E.coli, candida
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 1Aciclovir uz intern?
- 12Tratamentul pt candidoza cat timp dureaza?
- 2Candidoza si Trichomonas
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 2tratament candida
- 1Am candidoza vaginala si bucala
- 0Candida
- 1Candida + Gardnerella nu functioneaza nici un tratament!
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza vulvo-vaginala candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: