Candida dupa ciclu

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati urgent cu urm problema. In fiecare an ma confrunt deseori dupa ciclu sa mi apara candida. Mancarimi si un miros mai neplacut cu secretie mai gălbuie. Va rog sa ma scuzati daca nu ma exprim corect. Am fost la diversi medici ginecologi dar problema tot reapare. Asta a fost diagbosticul. Am partener stabil si nu igiena este o problemă. Ultima data am luat fluconazol pastila unica 3 săpt dupa am facut pauza si le am repetat si ovule cervugid. Va rog spuneti mi alt tratament
Va rog sa ma ajutati urgent cu urm problema. In fiecare an ma confrunt deseori dupa ciclu sa mi apara candida. Mancarimi si un miros mai neplacut cu secretie mai gălbuie. Va rog sa ma scuzati daca nu ma exprim corect. Am fost la diversi medici ginecologi dar problema tot reapare. Asta a fost diagbosticul. Am partener stabil si nu igiena este o problemă. Ultima data am luat fluconazol pastila unica 3 săpt dupa am facut pauza si le am repetat si ovule cervugid. Va rog spuneti mi alt tratament
6 comentarii

O cura de 3 luni cu ovule Propolicium.
Si partenerul trebuie sa faca tratament. El e purtator.
Si partenerul trebuie sa faca tratament. El e purtator.

3 luni fara pauza? El ce trebuie sa ia? Doar ovule fara pastile nimic?

Nu stiu tratamentul la barbati. Sa intrebe un medic dermato venerolog.
Ovulele Propolicium se opresc doar la menstruatie.
Ovulele Propolicium se opresc doar la menstruatie.

Inseamna ca nu ati facut tratamentul pentru partener si ati dat de la unul la altul. Faceti tratamentele concomitent, fara relatii sexuale in timpul tratamentului. Intrebati la farmacie.

A luat si el...dar nu mai tin minte cum se numesc. Ginecologul mi a prescris si pt el. Dar degeaba..

Pentru tratarea ei, totul tine de dieta. Candida se hraneste cu zaharuri (inclusiv paine, orez si cartofi). Gasiti pe internet multe site-uri care va recomanda sa va schimbati, macar temporar dieta, pana se mai domoleste candida. Eu am incercat sa urmez sfaturile cartii scrise de Ann Boroch, tinand o dieta de 90 de zile, reusind sa tratez infectia cu candida.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratament pentru candidoza
- 2candida, aparent fara remediu!
- 21sa fie sinuzita?
- 3ciuperca genitala
- 0herpes simplex sau candida
- 2candidoza vaginala si acneea
- 4Tratament candida
- 3de 4 zile am inceput sa am mancarimi in zona genitala, usturimi, rosata, secretia a devenit ciudata
- 5Usturimi vaginale in timpul actului sexual.Rog raspuns!
- 1Am nevoie de o parere macar
- 9candidoza nu trece
- 1Menstruatie prelungita si abundenta
- 0Tratament Candida
- 0Candidoza
- 2Ajutati-ma. Secretie vaginala ca o branza
- 1taieturi si ulceratii vaginale
- 2Zona genitala sensibila
- 2Candidoza vaginala
- 1Candida se tot repeta!
- 8Crema cu galbenele pentru tratarea candidozei vaginale
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza vulvo-vaginala candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: