Tratament candida recurenta
Buna dimineata,
As avea si eu nevoie de o parere despre tratamentul candida, mi a iesit la analize, si am urmat tratament cu diflucan 150 mg unul la 3 zile si ovule canesten timp de 6 zile. Dupa menstruatie senzatiile de disconfort au reaparut. Nu am momentan partener deci nu m am reinfectat de la el.
Ma puteti ajuta cu raspunsul la intrebarile:
- de ce a reaparut, tinand cont ca am auzit ca acest medicament este foarte bun in tratarea candidozei?
- medicul mi a propus repetarea tratamentului cu diflucan 3 zile iar si ovule macmiror, insa mi este frica sa nu ma otravesc de la diflucan ( am auzit ca este foarte toxic)
- daca iau doar ovulele pot scapa de ea sau trebuie sa iau si alta medicatie orala?
Va multumesc anticipat!
As avea si eu nevoie de o parere despre tratamentul candida, mi a iesit la analize, si am urmat tratament cu diflucan 150 mg unul la 3 zile si ovule canesten timp de 6 zile. Dupa menstruatie senzatiile de disconfort au reaparut. Nu am momentan partener deci nu m am reinfectat de la el.
Ma puteti ajuta cu raspunsul la intrebarile:
- de ce a reaparut, tinand cont ca am auzit ca acest medicament este foarte bun in tratarea candidozei?
- medicul mi a propus repetarea tratamentului cu diflucan 3 zile iar si ovule macmiror, insa mi este frica sa nu ma otravesc de la diflucan ( am auzit ca este foarte toxic)
- daca iau doar ovulele pot scapa de ea sau trebuie sa iau si alta medicatie orala?
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3candidoza vaginala de 3 ani jumatate
- 1candidoza foarte veche:((
- 5colpita mixta cu candida.. cand pot sa-mi reiau viata sexuala?
- 2am candida, dupa cat timp pot sa raman insarcinata?
- 4candidoza la femei
- 1colpita micotica, candida si inflamatie
- 5testul papanicolau, vaginoza bacteriana, candida
- 1Tratament pentru posibile simptome de candidoza?
- 4Intarziere mestruatie
- 3Am nevoie de parerea unui medic.. candidoza genitala
- 1Il pot folosii?
- 6dereglari hormonale de la Candidoza?
- 5Candida
- 1Candida
- 3Test de secretie pentru candida
- 2Candidoza
- 0Candida de la deshidratare
- 0Tratament candida
- 0Candida si leptotrix
- 0Candida - Urocultura
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza vulvo-vaginala candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: