Tratament depresie
De cand ma stiu am privit partea goala a paharului.Dar am inceput sa vad mai acut viata in negru in timpul liceului, din cauza efortului intelectual exagerat dublat de lipsa increderii in mine insami. Mult timp am avut o parere foarte proasta despre mine si ma judecam foarte aspru.
O vreme am crezut ca ceea ce ma deprima e slujba, asa ca am reusit sa mi-o schimb, obtinand un job foarte bun.Ideea e si dupa aceea am avut aceleasi ganduri sumbre.Datorita deprimarii nu reuseam sa imi fac indatoririle de la munca, si asa ca am ramas somera.In prezent am un copil de 1 an si totul mi se pare extrem de gru: sa ma trezesc dimineata, sa prepar hrana micutului, sa dau un telefon...
As dori sa scap de aceasta depresie cat de repede, ca sa imi pot cauta o slujba.
Ati putea sa imi recomandati un psihoterapeut din Galati?terapia e de lunga durata?
E indicata medicina homeopata in acest caz?
Va multumesc,
O vreme am crezut ca ceea ce ma deprima e slujba, asa ca am reusit sa mi-o schimb, obtinand un job foarte bun.Ideea e si dupa aceea am avut aceleasi ganduri sumbre.Datorita deprimarii nu reuseam sa imi fac indatoririle de la munca, si asa ca am ramas somera.In prezent am un copil de 1 an si totul mi se pare extrem de gru: sa ma trezesc dimineata, sa prepar hrana micutului, sa dau un telefon...
As dori sa scap de aceasta depresie cat de repede, ca sa imi pot cauta o slujba.
Ati putea sa imi recomandati un psihoterapeut din Galati?terapia e de lunga durata?
E indicata medicina homeopata in acest caz?
Va multumesc,
3 comentarii
Draga mea, cred ca vei gasi un terapeut in Galati. Trebuie sa mergi sa discuti cu cineva in acest sens.Faptul ca ai scris aici pe forum cred eu ca e un bun inceput.In ce il priveste pe cel mic eu cred ca esti o mama buna si te vei descurca de minune.conteaza pe ajutorul unui psiholog si vei reusi.Daca te ajuta cu ceva, eu sunt psiholog si psihoterapeut dar sunt din Braila
Luminita Purice.
Luminita Purice.
Draga mea, cred ca vei gasi un terapeut in Galati. Trebuie sa mergi sa discuti cu cineva in acest sens.Faptul ca ai scris aici pe forum cred eu ca e un bun inceput.In ce il priveste pe cel mic eu cred ca esti o mama buna si te vei descurca de minune.conteaza pe ajutorul unui psiholog si vei reusi.Daca te ajuta cu ceva, eu sunt psiholog si psihoterapeut dar sunt din Braila
Luminita Purice.
Luminita Purice.
Va multumesc din suflet pentru incurajari.
Pueti sa imi dati va rog frumos o adresa de contact?
Pueti sa imi dati va rog frumos o adresa de contact?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma erevez din orice uneori chiar si fara motiv
- 5plang foarte mult pana aproape de lesin
- 4primavara, fierea si starile depresive
- 5diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva
- 3de ceva timp mama mea a inceput sa se poarte ciudat
- 9Tulburare bipolara
- 10depresie recurenta
- 475 HTP - efecte secundare
- 6asa se manifesta depresia?
- 26credeti ca se poate scapa de tulburare depresiv anxioasa ?
- 12Sindrom anxios depresiv
- 6nu mai sunt cine eram, depresia persistenta dupa o relatie
- 14Depresie.. plang foarte mult (cu orele) din orice
- 1asociere 2 medicamente impotriva depresiei
- 11Depresie. situatie disperata
- 1cred ca aproape toata viata am avut depresie
- 27Sufar oare de depresie?
- 3Depresie si altele
- 10adeverinta medicala
- 4Depresie
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: