tratament candida
O intrebare am. Dr. ginecolog mi.a prescris pt candida doar 2 ovule lomexin, iar partenerului crema lomexjn. Este suficient pt a scapa de ea?
3 comentarii
Nimeni nu va poate garanta acest lucru.
Nimeni nu va poate garanta ca nu se reintoarce.
Cunosc cazuri de soti unde el sau ea au contactat o candida inaintea casatoriei de la alti parteneri.
Sotul sau sotia respectiva a adus candida in familie. S-au umplut deci si sotii.
Le revine de 3-4 ori pe an si o dau de la unul la altul, de peste 10-15 ani.
Singura varianta e sa se trateze de fiecare data.
Si din acest motiv parintii ne sfatuiesc sa nu avem relatii sexuale inainte de casatorie si sa ne casatorim cu un partener curat si trupeste si sufleteste.
Noi nu ascultam si atunci tot noi trebuie sa ne asumam responsabilitatea sa purtam si consecintele.
Faceti tratament asa cum v-a dat. Mie mi se pare absolut insuficient tinand cont de relatarile cunostintelor care se lupta cu asa ceva periodic dar cine stie... Daca asa a zis doctorul...
Cautati pe net dieta candida. E foarte important sa o tineti.
Lenjeria intima se fierbe, va spalati loco doar cu apa, mult iaurt alb cu bifidus fara dulciuri, usturoi, incercati lapte de capra care creste imunitatea si tot ce creste imunitatea si neaparat Test Papanicolau anual.
Aveti aici diferenta dintre bacterii (candida) si virusi.
-*
Virusul HPV si herpesul genital sunt virusi, nu exista tratament. Se iau pe viata chiar daca se foloseste prezervativ. Ciar daca HPV nu da o perioada simptome el poate produce rani pe col sau in gat (de la sex oral) care ulterior se transforma in celule canceroase. Pentru prevenirea acestui cancer se face acest Test Papanicolau anual.
(*modificat de admin)
Nimeni nu va poate garanta ca nu se reintoarce.
Cunosc cazuri de soti unde el sau ea au contactat o candida inaintea casatoriei de la alti parteneri.
Sotul sau sotia respectiva a adus candida in familie. S-au umplut deci si sotii.
Le revine de 3-4 ori pe an si o dau de la unul la altul, de peste 10-15 ani.
Singura varianta e sa se trateze de fiecare data.
Si din acest motiv parintii ne sfatuiesc sa nu avem relatii sexuale inainte de casatorie si sa ne casatorim cu un partener curat si trupeste si sufleteste.
Noi nu ascultam si atunci tot noi trebuie sa ne asumam responsabilitatea sa purtam si consecintele.
Faceti tratament asa cum v-a dat. Mie mi se pare absolut insuficient tinand cont de relatarile cunostintelor care se lupta cu asa ceva periodic dar cine stie... Daca asa a zis doctorul...
Cautati pe net dieta candida. E foarte important sa o tineti.
Lenjeria intima se fierbe, va spalati loco doar cu apa, mult iaurt alb cu bifidus fara dulciuri, usturoi, incercati lapte de capra care creste imunitatea si tot ce creste imunitatea si neaparat Test Papanicolau anual.
Aveti aici diferenta dintre bacterii (candida) si virusi.
-*
Virusul HPV si herpesul genital sunt virusi, nu exista tratament. Se iau pe viata chiar daca se foloseste prezervativ. Ciar daca HPV nu da o perioada simptome el poate produce rani pe col sau in gat (de la sex oral) care ulterior se transforma in celule canceroase. Pentru prevenirea acestui cancer se face acest Test Papanicolau anual.
(*modificat de admin)
Fiecare organism reactioneaza diferit la fiecare tratament.
Parerea mea e sa incercati ce v-a dat. Nu va merge, cereti alt tratament.
Parerea mea e sa incercati ce v-a dat. Nu va merge, cereti alt tratament.
nu stiu ce sa zic...am facut tratamentul. pare ca a trecut dar nu stiu ce sa fac cu sotul meu. el nu avea simptome oricum...ma gandea=sc ca daca nu si-a facut efectul crema o iau din nou...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3colul uterin.. scurgere vagina + candidoza
- 12Candidoza la barbati
- 4tratament candida genitala
- 4tratament pt candidoza-clotrimazol crema
- 4tratament candida-rog doar raspuns medic!
- 7candidoza generalizata
- 3candidoza de care nu mai scap
- 4tratamentul meu pt candida il poate folosi si prietenul meu?
- 3candidoza... si intarzierea menstruatiei
- 3candidoza poate sa apara spontan fara relatie sexuala?
- 2Am candida - pot sa am un copil?
- 2candida prostata?
- 3Candida la barbati!
- 1candida
- 5Tratament candida
- 0Tratament Candida
- 0Probleme de sanatate, usturime si disconfort in timpul actului
- 0Candida
- 1Candida in zona intima dupa augumentin si cefaclor
Mai multe informații despre: Candidoza genitala tratament pentru candidoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: