candida in materii fecale

Am un copil de 12 ani, care la examenul coproparazitologic are trecut:prezent levuri, medicul de familie mi-a spus ca este candida, dar nu mi-a dat tratament spunandu-mi ca se elimina singura. Dupa doua luni am repetat examenul si am acelasi rezultat.
Ce tratament imi recomandati ?
Multumesc mult !
Ce tratament imi recomandati ?
Multumesc mult !
4 comentarii

în primul rând e nevoie de un tratament dietetic. adică nu dulciuri care întreţin candida, iaurturi care să crească flora "bună" a intestinului. şi mai consultaţi doctor dacă e nevoie de tratament medicamentos

Ma scuzi ca sunt directa, dar chiar daca nu sunt medic, ideea care ti s-a spus "ca se elimina singura" - E O PROSTIE! Candidoza din intestine ca si din alte mucoase din organism nu dispare de la sine. E adevarat ca toti avem candida in organism, dar odata instalata candidoza ea trebuie tratata, in sensul reechilibrarii florei respective, altfel poate da imflamatii sau dereglari ale digestiei (daca a aparut in scaun). Mai mult, un tratament la nimereala poate sa cauzeze o rezistenta si mai mare a candidei sau sa recidiveze. Cel mai bine ar fi sa-i faci si o antibiograma (arata exact la ce medicamnt e sensibila candida) si sa ia numai un tratament adecvat (plus probiotice de la naturiste). Sanatate deplina!

SI eu am avut candidoza recent, care a trecut in urma diflucanului.Se poate administra si la copii, si se gaseste sub forma de capsule

la mine diflucanul este rezistent, faceti antibiograma si vedeti la ce este sensibil.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Candida si antibioticele
- 4candida
- 7candidoza generalizata
- 4candida sau nu?
- 34vaccin ibc-10 pentru candidoza vaginala
- 2Candida intestinala
- 2Candida cum se transmite?
- 9candidoza nu trece
- 3tratament candida
- 4Candidoza nu a trecut dupa ce luat tratamentul de la ginecolog
- 5Tratament candida