Candidoza
Buna ziua
Barbat, 24 ani, 1.80m, 90 kg.
Acum 3 saptamani am observat o roseata a glandului si niste secretii albicioase. Dupa ce m-am documentat, mi-am dat seama ca este vorba de candidoza. Stiu ca este o ciuperca continuta atat de barbati, cat si de femei, si ca se poate contacta de la act sexual pana la lenjerie intima prea stransa pe corp. Dupa o programare la medicul urolog, acesta mi-a confirmat banuiala. Mi-a recomandat Nistatina de 2x pe zi timp de 10 zile si 2 unguente aplicabile local, Canesten si Triderm, pe care le aplic seara, alternativ, o seara Triderm, a doua seara, Canesten. Inainte de aplicarea cremelor, dezinfectez zona cu musetel sau bicarbonat de Na.
Acum am cateva intrebari:
1. Cat timp trebuie sa continui tratamentul? Au trecut 10 zile...dar roseata tot apare si dispare. Secretiile nu mai sunt.
2. Am incetat orice tip de act sexual. Pot face sex (protejat desigur) pe timpul tratamentului? Daca nu, la cat timp pot avea contact sexual?
3. Sperma mea afecteaza negativ propria candidoza? (Ma refer ma masturbare).
Multumesc anticipat si astept un raspuns clar si cat mai curand din partea dvs.
Mentionez ca in afara de secretii, roseata, foarte putin si rar senzatia de mancarime si o singura data senzatia de usturime la urinare dupa ce am inceput tratamentul...nu am avut alte simptome. Multumesc!
Barbat, 24 ani, 1.80m, 90 kg.
Acum 3 saptamani am observat o roseata a glandului si niste secretii albicioase. Dupa ce m-am documentat, mi-am dat seama ca este vorba de candidoza. Stiu ca este o ciuperca continuta atat de barbati, cat si de femei, si ca se poate contacta de la act sexual pana la lenjerie intima prea stransa pe corp. Dupa o programare la medicul urolog, acesta mi-a confirmat banuiala. Mi-a recomandat Nistatina de 2x pe zi timp de 10 zile si 2 unguente aplicabile local, Canesten si Triderm, pe care le aplic seara, alternativ, o seara Triderm, a doua seara, Canesten. Inainte de aplicarea cremelor, dezinfectez zona cu musetel sau bicarbonat de Na.
Acum am cateva intrebari:
1. Cat timp trebuie sa continui tratamentul? Au trecut 10 zile...dar roseata tot apare si dispare. Secretiile nu mai sunt.
2. Am incetat orice tip de act sexual. Pot face sex (protejat desigur) pe timpul tratamentului? Daca nu, la cat timp pot avea contact sexual?
3. Sperma mea afecteaza negativ propria candidoza? (Ma refer ma masturbare).
Multumesc anticipat si astept un raspuns clar si cat mai curand din partea dvs.
Mentionez ca in afara de secretii, roseata, foarte putin si rar senzatia de mancarime si o singura data senzatia de usturime la urinare dupa ce am inceput tratamentul...nu am avut alte simptome. Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3colul uterin.. scurgere vagina + candidoza
- 5Candida recomandare Gynofort... cand pot sa am bebe?
- 5nu stiu ce sa fac.. candidoza a reaparut
- 4tratamentul meu pt candida il poate folosi si prietenul meu?
- 4candidoza la femei
- 4Candida flucovim 10 zile
- 0cred ca am candida...
- 2Candida
- 9Nu mai scap de candida. Ce e de facut?
- 5Nu mai scap de candida vaginala
- 1negi genitali - candida - secretii abundente - ganglion inghinal
- 5Problema in zona intima.
- 1Tratament pentru posibile simptome de candidoza?
- 1candidoza
- 0Tratament Candida
- 0candida recurenta
- 2Zona genitala sensibila
- 2Candida
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: