Afectiune bucala
dimineata cand ma trezesc mi se face in gura, mai exact pe buza inferioara si pe peretii obrajilor un fel de 'caimac'
dupa ce dau cu pasta de dinti si apa de gura dispare, dar dimineata urmatoare acel caimac este din nou prezent. ce poate sa fie? pe limba nu am nimic, doar in zonele prezentate mai sus, beau in jur de 1 litru de lapte pe zi, laptele face parte din alimentatia mea de peste 7 ani, are legatura? are rost sa inlatur laptele din alimentatie sau este vorba despre o infectie anume? rog un sfat si daca se poate o parere despre cum pot scapa de aceasta problema destul de suparatoare.
dupa ce dau cu pasta de dinti si apa de gura dispare, dar dimineata urmatoare acel caimac este din nou prezent. ce poate sa fie? pe limba nu am nimic, doar in zonele prezentate mai sus, beau in jur de 1 litru de lapte pe zi, laptele face parte din alimentatia mea de peste 7 ani, are legatura? are rost sa inlatur laptele din alimentatie sau este vorba despre o infectie anume? rog un sfat si daca se poate o parere despre cum pot scapa de aceasta problema destul de suparatoare.
5 comentarii
Poate sa fie o candidoza bucala, si stiu ca lactatele favorizeaza inmultirea ei..incearca sa nu mai bei o perioada si vezi cum te simti, dar cel mai bine ar fi sa mergi la medic, ca sa afli exact ce ai..
am fost la medicul de familie, am uitat sa specific, mi-a recomandat sa nu mai mananc mancarea 'oparita' si pe, peretii obrajilor sa dau cu glicerina boraxata cu nistatina, am dat timp de 1 luna, si nu prea am observat nimic schimbat asa ca am incetat sa mai dau cu glicerina, la farmacie mi s-a recomandat GENGIGEL(spray cu acid hialuronic'sper ca am scris bine numele') am folosit acel spray intradevar parca se simte o diferenta dar aproape nesesizabila, aveam un obicei sa imi musc peretii obrajilor insa de cativa ani mi-am corectat ticul, acuma am pe pereti obrajilor, pe ambii, o liniuta mica care pare sa fie 'sange in carne' dar de muscat sigur nu m-am muscat, am mai avut asa mai de mult dar dupa 2-3 zile mi-a disparut, arata ca un firisor de vena spart in piele.
insa acel caimac, care imi apare dimineata ma ingrijoreaza.
insa acel caimac, care imi apare dimineata ma ingrijoreaza.
mai multe informatii, varsta 21 ani, masculin.
Alimentatie: de cateva saptamani am scos din alimentatia painea simpla din faina de grau, si consum paine 'neagra', incerc sa am o alimentatie cat de cat sanatoasa + in fiecare dimineata storc zeama de la o lamaie si o beau indulcita cu miere, consum, mere, grapefruit, banane, portocale mai rar, cu apa nu prea ating limita de 2 litrii pe zi din pacate.
am un sistem imunitar destul de rezistent, racesc 1 data la 2 ani aproximativ si raceala nu dureaza mai mult de 2-3 zile pana imi revin, nu am avut pana acuma nici o alta problema de sanatate, mi-am facut analizele de sange recent prin trimitere de la medicul de familie, cand mi le-a citit, mi-a spus ca nu are de ce sa se lege, au iesit impecabile, acel 'caimac' inseamna ceva? sau este ceva natural, nimic iesit din comun?
Alimentatie: de cateva saptamani am scos din alimentatia painea simpla din faina de grau, si consum paine 'neagra', incerc sa am o alimentatie cat de cat sanatoasa + in fiecare dimineata storc zeama de la o lamaie si o beau indulcita cu miere, consum, mere, grapefruit, banane, portocale mai rar, cu apa nu prea ating limita de 2 litrii pe zi din pacate.
am un sistem imunitar destul de rezistent, racesc 1 data la 2 ani aproximativ si raceala nu dureaza mai mult de 2-3 zile pana imi revin, nu am avut pana acuma nici o alta problema de sanatate, mi-am facut analizele de sange recent prin trimitere de la medicul de familie, cand mi le-a citit, mi-a spus ca nu are de ce sa se lege, au iesit impecabile, acel 'caimac' inseamna ceva? sau este ceva natural, nimic iesit din comun?
cu lamaia si grefele.. ai provocat o gastyrita hiperacida
este indicat sa renunti la asa gen de a manca Sanatos ( cum te exprimi)
NU e deloc sanatos.. Frctele citrice sunt culese de verzi, importante intara si coapte artificial prin metode chimice in depozite.
Faci consult la un, edic la Gastrologie si tii regim corect alimentar
este indicat sa renunti la asa gen de a manca Sanatos ( cum te exprimi)
NU e deloc sanatos.. Frctele citrice sunt culese de verzi, importante intara si coapte artificial prin metode chimice in depozite.
Faci consult la un, edic la Gastrologie si tii regim corect alimentar
in ce lume traim, am crezut ca fac un bine, consumand multe fructe, am zis in loc sa iau vitamine sub forma de pastile sa consum fructe :(, dar mai rau am facut,
multumesc mult pentru sfaturi, o sa imi programez un consult, imi puteti recomanda in Bucuresti o clinica, un doctor sau orice unde imi pot rezolva problema, prefer sa merg pe recomandari decat sa imi incerc norocul din doctori in doctori.
am crezut ca este doar o afectiune locala, acel caimac care mi se face dimineata in gura, nu ceva atat de serios care s vina din interiorul meu, banuiesc ca este munca grea de a ma readuce pe drumul cel bun si sa scap de acel "caimac".
multumesc mult pentru sfaturi, o sa imi programez un consult, imi puteti recomanda in Bucuresti o clinica, un doctor sau orice unde imi pot rezolva problema, prefer sa merg pe recomandari decat sa imi incerc norocul din doctori in doctori.
am crezut ca este doar o afectiune locala, acel caimac care mi se face dimineata in gura, nu ceva atat de serios care s vina din interiorul meu, banuiesc ca este munca grea de a ma readuce pe drumul cel bun si sa scap de acel "caimac".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1candidoza foarte veche:((
- 2Candidoza doar cu iritatie fara scurgeri sau alte probleme cu penisul?
- 9carcinom
- 18diflucan
- 4candida genitala la fetita de 7 ani
- 66leucoplaziile buzelor
- 4candida sau altcva????
- 0herpes simplex sau candida
- 6rana pe col uterin la 18 ani
- 3ma tot musc de buze si obraz!
- 2bubite albe pe buza
- 26Va rog tare mult, ce poate sa fie? Astept pareri, am poze...
- 6infectie genitala - recomandare crema
- 1Spasme buza inferioara
- 2Candidoza si Trichomonas
- 3tratament candida
- 1Menstruatie prelungita si abundenta
- 0Candidoza
- 0Probleme de sanatate, usturime si disconfort in timpul actului
- 0Tratament candida recurenta
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Buzele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: