mancarime in zona genitala de vreo 2 zile

de vreo 2 zile am mancarimi in zona genitala mai exact in zona vaginului.scurgeri am foarte putine si albicioase dar nu sunt urat mirositoare...sa fi luat vreo boala de la partener?sa fie trihomonas?sau candida?
2 comentarii

Este posibil sa ai o candidoza vaginala. Incearca urmatorul tratament :
Fa bai locale cu apa calduta dintr-o cana de aproximativ 200 ml in care ai dizolvat o lingurita cu varf de bicarbonat de sodiu alimentar, de doua ori pe zi, dimineata si seara, 4-5 zile.
Concomitent introdu intravaginal 2 ovule de Lomexin (un ovul la 24 de ore).
Daca dupa acest tratament simptomele nu cedeaza adreseaza-te unui medic. De asemenea, daca simptomele dispar, dar reapar dupa o perioada de timp, trebuie sa apelezi la un medic, deoarece s-ar putea ca si partenerul sa necesite un tratament.
Fa bai locale cu apa calduta dintr-o cana de aproximativ 200 ml in care ai dizolvat o lingurita cu varf de bicarbonat de sodiu alimentar, de doua ori pe zi, dimineata si seara, 4-5 zile.
Concomitent introdu intravaginal 2 ovule de Lomexin (un ovul la 24 de ore).
Daca dupa acest tratament simptomele nu cedeaza adreseaza-te unui medic. De asemenea, daca simptomele dispar, dar reapar dupa o perioada de timp, trebuie sa apelezi la un medic, deoarece s-ar putea ca si partenerul sa necesite un tratament.

Buna!Sunt Alexandra, am 17 ani. nu mai sunt virgina de 3 luni.A fost totul normal, am un partener foarte atent insa, acum 4 zile a inceput sa ma manance in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare.. cam aceleasi simtome ca ioana18.. mi-am introdus un ovul.. m-am spalat cu ceai insa tot ma mai mananca.Ce sa fac?La doctor nu pot merge, pentru ca parintii mei nu stiu.. ajuta-ma te
implor
implor

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 3bubite insotite de mancarime
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 9mi-au aparut in zona pubiana niste bubite rosii
- 8Clitoris rosu, mancarime, se usuca si i se exfoliaza pielea
- 3Bubite si mancarimi.
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 5mancarimi in zona genitala