mancarime in zona genitala de vreo 2 zile
de vreo 2 zile am mancarimi in zona genitala mai exact in zona vaginului.scurgeri am foarte putine si albicioase dar nu sunt urat mirositoare...sa fi luat vreo boala de la partener?sa fie trihomonas?sau candida?
2 comentarii
Este posibil sa ai o candidoza vaginala. Incearca urmatorul tratament :
Fa bai locale cu apa calduta dintr-o cana de aproximativ 200 ml in care ai dizolvat o lingurita cu varf de bicarbonat de sodiu alimentar, de doua ori pe zi, dimineata si seara, 4-5 zile.
Concomitent introdu intravaginal 2 ovule de Lomexin (un ovul la 24 de ore).
Daca dupa acest tratament simptomele nu cedeaza adreseaza-te unui medic. De asemenea, daca simptomele dispar, dar reapar dupa o perioada de timp, trebuie sa apelezi la un medic, deoarece s-ar putea ca si partenerul sa necesite un tratament.
Fa bai locale cu apa calduta dintr-o cana de aproximativ 200 ml in care ai dizolvat o lingurita cu varf de bicarbonat de sodiu alimentar, de doua ori pe zi, dimineata si seara, 4-5 zile.
Concomitent introdu intravaginal 2 ovule de Lomexin (un ovul la 24 de ore).
Daca dupa acest tratament simptomele nu cedeaza adreseaza-te unui medic. De asemenea, daca simptomele dispar, dar reapar dupa o perioada de timp, trebuie sa apelezi la un medic, deoarece s-ar putea ca si partenerul sa necesite un tratament.
Buna!Sunt Alexandra, am 17 ani. nu mai sunt virgina de 3 luni.A fost totul normal, am un partener foarte atent insa, acum 4 zile a inceput sa ma manance in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare.. cam aceleasi simtome ca ioana18.. mi-am introdus un ovul.. m-am spalat cu ceai insa tot ma mai mananca.Ce sa fac?La doctor nu pot merge, pentru ca parintii mei nu stiu.. ajuta-ma te
implor
implor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o mancarime suparatoare in zona genitala
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 6mancarimi genitale la fetita de 5 ani
- 3Este bine sa fac spalaturi vaginale cu Tantum Rosa?
- 3mancarimi dupa contact sexual...ajutati-ma!
- 4de doua saptamani - mancarimi in zona intima si insarcinata in luna a IV-a
- 9astept un raspun urgent cine ma poate ajuta
- 3Bubite si mancarimi.
- 5Pruit genital si anal
- 1iritatie penis, piele uscata, mancarimi
- 1Besici sub capul penisului
- 0Mancarime cap penis !!!
- 0Bubite rosii pe penis. Candida?
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 0Bubite rosi pe scrot
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 3Mâncărime în zona intima, stres din cauza menstruației. Risc de sarcina?
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala