Mâncărimi, roseata
Rog pe cineva care stie sau s a comfruntat cu aceasta problema sa ma lămurească si pe mine. Sunt baiat, 21 de ani, De curand(2-3 zile) dupa mai bine de 2 saptamani in care tot am mâncărimi in zona intimă, am observat ca mi au iesit 3-4 (umflaturi) pe pielea penisului ca si cum ar fi coșuri in piele, 2 mi au iesit pe testicul si 2 pe pielea penisului(nu pe cap, acolo nu am nimic) sunt putin speriat pt ca am facut destul de des sex si am mai schimbat din partenere iar in localitatea in care ma aflu eu abia peste 1 saptamana va veni un medic dermatolog la care sa ma duc. Tin sa precizez ca ma rad destul de des si de vreo 2 ori am dat cu lama bigului pe pielea penisului si ma tot gandesc ca de la ras am mâncărimile dar nu stiu ce poate fi. Si mai precizez ca m am mai confruntat cu mici gâlme asa in trecut care au trecut de la sine dar niciodata nu am avut mai mult de una. Si mai precizez faptul ca atunci cand urinez, simt usturime dar modificarea urinei la culoare, scurgeri sau mirosuri neplăcute nu am.. ce ar putea fi? Mai doare(ustura) uneori si fara sa urinez, fara sa fac nimic. Dar imi vine sa urinez si des(si pt asta consum si multa apa zilnic(2-3 litri)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ajutor!!!vulvita?
- 4de cateva zile am mancarimi la nivelul labiilor inferioare si in acelasi timp ma si ustura
- 3e normal sa am usturimi la urinare dupa sex?
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 3am o mancarime in zona inghinala... ce boala e?
- 5infectie urinara!
- 3Bubite si mancarimi.
- 7normal sau anormal?
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 5Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?
- 0Usturime puternica la urinat
- 4Mancarime si roseata gland si preput
- 0Mancarime
- 1Mă deranjează clitorisul
- 0Uretrita sau alta boală!!!
- 4Mancarime zona genitala
- 4Coaja galbenă testicule
- 2Experiență sexuala. mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune.
Mai multe informații despre: usturimea la urinare mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: