Mâncărimi, roseata

Rog pe cineva care stie sau s a comfruntat cu aceasta problema sa ma lămurească si pe mine. Sunt baiat, 21 de ani, De curand(2-3 zile) dupa mai bine de 2 saptamani in care tot am mâncărimi in zona intimă, am observat ca mi au iesit 3-4 (umflaturi) pe pielea penisului ca si cum ar fi coșuri in piele, 2 mi au iesit pe testicul si 2 pe pielea penisului(nu pe cap, acolo nu am nimic) sunt putin speriat pt ca am facut destul de des sex si am mai schimbat din partenere iar in localitatea in care ma aflu eu abia peste 1 saptamana va veni un medic dermatolog la care sa ma duc. Tin sa precizez ca ma rad destul de des si de vreo 2 ori am dat cu lama bigului pe pielea penisului si ma tot gandesc ca de la ras am mâncărimile dar nu stiu ce poate fi. Si mai precizez ca m am mai confruntat cu mici gâlme asa in trecut care au trecut de la sine dar niciodata nu am avut mai mult de una. Si mai precizez faptul ca atunci cand urinez, simt usturime dar modificarea urinei la culoare, scurgeri sau mirosuri neplăcute nu am.. ce ar putea fi? Mai doare(ustura) uneori si fara sa urinez, fara sa fac nimic. Dar imi vine sa urinez si des(si pt asta consum si multa apa zilnic(2-3 litri)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 3iritatie inghinala cu mancarimi usoare.
- 12scurgere vaginala
- 4usturimi la urinare
- 5ce as putea sa fac fara sa ma duc la ginecolog?
- 5Mancarimi penis
- 3durere la urinat, durere testicol si a picorului drept
- 4usturimi
- 7Mancarime in zona genitala
- 1penis cu mancarimi
- 1Mancarime iritatii in zona genitala.
- 4vaginita mixta - cum se transmite?
- 1Bubite rosii, mancarime si o rana..
- 0Mincarime si intepaturi in zona genitala
- 1Salut am si eu o problema
- 1Besici sub capul penisului
- 1mancarime foarte sacaietoare si deranjanta intre anus si testicule